My Generation online kijken / downloaden: Brits filmicoon Michael Caine is de hoofdpersoon en verteller van My Generation, een levendige vertelling van zijn persoonlijke ervaringen in het Londen van de jaren 60. Ondersteund door archiefbeelden, invloedrijke songs en door middel van gesprekken met iconen (uit die tijd) als Paul McCartney, Twiggy, David Baily en David Hockney neemt Michael Caine de kijker mee op een reis naar de geboorte Ún naar het hart van de pop culture van het Londen van de Swinging Sixties. - My Generation
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
My Generation
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

My Generation

Brits filmicoon Michael Caine is de hoofdpersoon en verteller van My Generation, een levendige vertelling van zijn persoonlijke ervaringen in het Londen van de jaren 60. Ondersteund door archiefbeelden, invloedrijke songs en door middel van gesprekken met iconen (uit die tijd) als Paul McCartney, Twiggy, David Baily en David Hockney neemt Michael Caine de kijker mee op een reis naar de geboorte Ún naar het hart van de pop culture van het Londen van de Swinging Sixties.
Waardering:
Acteurs: Michael Caine, Joan Collins, David Bailey
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!