Ice Age 2012 (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. In IJsland vindt een enorme vulkaanuitbarsting plaats. Het gevolg daarvan is dat een...
Ice Age 2012

Ice Age 2012

Actie
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 28 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. In IJsland vindt een enorme vulkaanuitbarsting plaats. Het gevolg daarvan is dat een gigantische gletsjer met zeer grote snelheid naar het noorden van de Verenigde Staten drijft. Een gezin zet alles op alles om te ontsnappen aan de grote ramp die er zal plaatsvinden. Een nieuwe ijstijd lijkt op komst.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Ice Age 2012 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
John
Wat een slecht film, vooral voor deze tijd. Had er echt meer van verwacht
Erwin
De opzet van deze film is goed. Echter zijn de acteurs buitengewoon slecht. Het lijken wel amateurs die zelf een film in elkaar hebben geknutseld. Jammer want met de juiste acteurs zou het een geweldige film geweest zijn.
Johan
Het verhaal op zich kan best boeiend zijn maar de wijze waarop het gebracht is laat veel te wensen over. Het is heel erg matig geacteerd en bij momenten te onrealistisch. De special effects geven precies te kennen dat de film echt wel een low budget product is. Bij momenten waarop het spannend was werd dit weer meteen onderuit gehaald door flauwe overgangen van de ene scène naar de andere. Jammer voor het geheel want er zat heel wat meer in! Een 3 is een hoog cijfer voor deze film.
Corine
Super super slecht! Het leek op zich een goede film, maar al na de eerste 15 minuten werd het tegendeel bewezen. Slechte acteurs, slechte animatie en slechte effecten! Echt zonde van die €5.
Anita
Ik denk ja lekker, een spannende rampenfilm. Nee hoor, wat een dramafilm. Vreselijk slecht geacteerd en allemaal nep en echt B-acteurs die er helemaal niet inpassen. Alles was er overdreven. Zonde van mijn tijd en geld geweest, is de vijf euro echt niet waard, erg jammer.
Tatjana
Vreselijk geacteerd, heb tien minuten gekeken en toen had ik het helemaal gehad, zonde van mijn tijd en geld.
Anoniem
Zelden z'n slechte film gezien! Superslecht acteerwerk! Echt een drama van de bovenste plank! Ik zeg niet huren.
Nicole
Qua omschrijving sprak deze film mij erg aan! Op zich een goed bedacht verhaal, toch is hij mij echt tegen gevallen, slecht geacteerd en de special effects waren erg nep! Zonde van mijn geld en tijd? Sorry, is mijn mening???
loading