De Grote Sinterklaasshow 2009 (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het Sportpaleis staat alles klaar om Sinterklaas goed te ontvangen. Kobe heeft zelfs een muzikale...
De Grote Sinterklaasshow 2009

De Grote Sinterklaasshow 2009

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 1 u 35 min

In het Sportpaleis staat alles klaar om Sinterklaas goed te ontvangen. Kobe heeft zelfs een muzikale machine klaarstaan waar de leukste liedjes van Studio 100 uit komen! Alles blijkt goed te gaan... tot Boekpiet plots komt aangelopen. Boekpiet heeft op het grote boek van Sinterklaas, waar alle brave én stoute kindertjes in staan, een slot geplaatst. Niemand buiten Sinterklaas en de Zwarte Pieten mag uiteraard in het boek bladeren. Wanneer Boekpiet in het boek wil kijken of Kobe wel braaf is geweest, merkt hij dat hij de codezin vergeten is. Zou het lukken om het juiste liedje te zoeken waarmee het slot open zal gaan? En willen alle gekende vriendjes van de televisie wel meehelpen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om De Grote Sinterklaasshow 2009 aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading