7283518d47a05a09d33779a17adf1707
Take the Ball, Pass the Ball online kijken / downloaden: Vier jaar lang legde het spectaculaire Barça van Pep Guardiola het mooiste voetbal uit de geschiedenis op de mat en bracht fans over de hele wereld in vervoering. In dit exclusieve verhaal komen de spelers zelf aan het woord over de gebeurtenissen tussen 2008 en 2012: over de bittere rivaliteit tussen Guardiola en Mourinho, over Abidal, die na een emotionele strijd tegen kanker de Europa Cup in de lucht mocht houden en hoe Messi, de beste voetballer aller tijden, als 13-jarige bijna werd afgewezen door Barça. - Take the Ball, Pass the Ball
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Take the Ball, Pass the Ball
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Take the Ball, Pass the Ball

Vier jaar lang legde het spectaculaire Barça van Pep Guardiola het mooiste voetbal uit de geschiedenis op de mat en bracht fans over de hele wereld in vervoering. In dit exclusieve verhaal komen de spelers zelf aan het woord over de gebeurtenissen tussen 2008 en 2012: over de bittere rivaliteit tussen Guardiola en Mourinho, over Abidal, die na een emotionele strijd tegen kanker de Europa Cup in de lucht mocht houden en hoe Messi, de beste voetballer aller tijden, als 13-jarige bijna werd afgewezen door Barça.
Waardering:
Categorie: Documentaire
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!