6d9c547cf146054a5a720606a7694467
Boarding School online kijken / downloaden: Jacob, een schuchtere jongen van 12, wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hij wordt naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen' gestuurd. Jacob heeft een zeer koel, calculerend brein en dat komt hem goed van pas op deze kostschool uit de hel. Wanneer het eerste dodelijke slachtoffer wordt gevonden zijn er verdachten te over. Maar daar blijft het niet bij, het dodental stijgt en Jacob merkt dat er meer dan één dader is. - Boarding School
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Boarding School
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Boarding School

Jacob, een schuchtere jongen van 12, wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hij wordt naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen' gestuurd. Jacob heeft een zeer koel, calculerend brein en dat komt hem goed van pas op deze kostschool uit de hel. Wanneer het eerste dodelijke slachtoffer wordt gevonden zijn er verdachten te over. Maar daar blijft het niet bij, het dodental stijgt en Jacob merkt dat er meer dan één dader is.
Waardering:
Acteurs: Samantha Mathis, Luke Prael, David Aaron Baker
Categorie: Horror
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!