Prom (2011) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Verschillende overlappende verhalen spelen zich af op een middelbare school wanneer het grote schoolbal nadert. Nova Prescott...
Prom

Prom

Komedie Drama
Taal: Engels Jaar: 2011 Duur: 1 u 40 min

Verschillende overlappende verhalen spelen zich af op een middelbare school wanneer het grote schoolbal nadert. Nova Prescott gooit zich in een machtsstrijd wanneer ze zich aangetrokken voelt tot een jongen die in de weg komt te staan van haar perfecte bal. Haar college-laatstejaars Mei en Tyler hebben geheimen, terwijl anderen te maken krijgen met alle onzekerheden en verwachtingen die een van de belangrijkste gebeurtenissen van de middelbare school met zich meebrengt. Er zijn honderden avonden tijdens de schooltijd, maar er is maar één Prom.

Schoolbal Feelgood Romantiek Baljurken Amerikaanse school

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9
Evelien
Een film waarvan je na een halfuurtje al de afloop kent.
Toch blijft het een leuke film om naar te kijken.
Een ontspannende film.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Ron
Verfrissende Disneyfilm over de proms die in Amerika met meer belang worden bekeken dan bij ons waar het fenomeen plaatselijker is. De film geeft een strikte tijdsdimensie aan het leven waar besef van het bestaan benadrukt wordt. Voor mij althans, als 50-ger, een aangenaam uurtje verlichtende ontspanning. Mooi jong entertainment.
loading