In a Better World (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Na de dood van zijn moeder verhuist Christian met zijn vader van Engeland naar Denemarken en komt daar in een...
In a Better World

In a Better World

Romantiek Drama Arthouse
Taal: Deens Jaar: 2010 Duur: 1 u 53 min

Na de dood van zijn moeder verhuist Christian met zijn vader van Engeland naar Denemarken en komt daar in een nieuwe klas terecht. Hij wordt naast het gepeste buitenbeentje Elias geplaatst en de twee jongens raken direct bevriend. Wanneer ze bij een bezoek aan de haven toeschouwer zijn van een aanvaring tussen de vredelievende vader van Elias en een agressieve man, haalt Christian zijn vriend over tot een radicale wraakactie.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om In a Better World aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Verontrustend en direct, zoals je van veel Scandinavische cinema kan verwachten. Een zorgvuldige studie naar uiteenlopende emotionele reacties op gelijksoortige gebeurtenissen, maar tegelijkertijd spannend en onderhoudend.
Absolute aanrader!
loading