Alles is Liefde (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde...
Alles is Liefde

Alles is Liefde

Komedie Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2007 Duur: 1 u 56 min

Alles is Liefde is een romantische komedie over de liefdesperikelen van zes koppels die er achter komen dat liefde overal is. En dat ze het allemaal willen. Maar liefde is als Sinterklaas, je moet er in geloven, anders wordt het niks. Klaasje is gescheiden van Dennis, die haar heeft bedrogen met de schooljuf. Dennis wil haar terug, maar zijn kansen lijken verkeken als zij een jonge minnaar in huis haalt. Klaasjes beste vriendin Simone is de spil van haar gezin. Haar man Ted voelt zich vaak overbodig. Dat hij is ontslagen, durft hij haar niet te vertellen. Badmeester Victor verheugt zich op het huwelijk met zijn grote liefde Kees. Maar Kees twijfelt en slaat zijn angsten van zich af tijdens weekendjes larpen (Live Action Role Play). Victors zus Kiki, verkoopster bij de Bijenkorf, droomt van een prins op het witte paard. Ze weet niet dat een echte prins, Valentijn, van haar droomt. Met de komst van een mysterieuze Sinterklaas bereiken de liefdesperikelen een hoogtepunt, maar komen ook de happy endings dichterbij.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Alles is Liefde aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Anoniem
Echt een hele leuke film met alles erop en eraan. Leuk voor rond de feestdagen maar ook als je niet in de liefde gelooft kan het het je toch een fijn gevoel geven. Ik heb hem al een paar keer gezien maar hij blijft leuk. Met Sinterklaas en de prins op het witte paard en nog een homohuwelijk echt een goede en leuke Nederlandse film.

Reviews

Casper
Heel vreemd, goedlachs als we zijn, konden we maar niet lachen om deze film. We begrepen dat het leuk moest zijn, maar ik zou deze film is eerder melodramatisch noemen. Niet dat de film er dan beter op wordt. Het verhaal is tergend traag en voorspelbaar, een kant-en-klaar scenario aangelengd met teveel Nederlands water. In het buitenland kunnen ze dit erg goed, zodat je 2 uur gefascineerd kunt kijken. Deze film echter ontbeert vaart, humor, verdieping en een verrassend verhaal.
Anoniem
Leuke film, waarin je "Sinterklaas" ziet, zoals je 'm als kind nooit gezien hebt. Alleen dacht ik dat mijn zoon van 10 de film ook leuk zou vinden. De sint-stukjes vond hij grappig, maar de rest van het verhaal is toch meer voor volwassenen die door levenservaring bepaalde humor beter begrijpen. Voor volwassenen een erg leuke, onderhoudende film
Martin
Alles is Liefde is een hele leuke familiefilm, als je kinderen tieners zijn tenminste. Humor en gebeurtenissen van alle dag wisselen elkaar in rap tempo af. Leuk acteerwerk, verveelt geen moment. Aanradertje!
Anoniem
Een hele erge feel good movie. Erg leuk verhaal waar je met plezier naar kijkt. Leuke rollen bedacht bij dito acteurs. Je zou haast zelf verliefd worden. geinige uitspraken en geinige scènes. Je blijft met een goed gevoel achter. Heel de film boeit van begin tot het einde. Wel een beetje een meisjes/vrouwenfilm.
Anoniem
Romantisch, gewoon kijken met vriendinnen!
Jenny
Leuke NL film. Het is een echte feelgood movie voor een avondje op de bank. Veel bekende gezichten, wat het extra leuk maakt. Het script steekt goed in elkaar, maar je moet wel in een romantische bui zijn voor deze film.
Hedwich
Op en top Nederlands. Ook leuk als het geen Sinterklaas is. Alle acteurs ken je en het is hylarisch geschreven.
Anoniem
Heerlijke feel good movie. Leuke tegenhanger van alle kerstfilms. We hebben echt goede acteurs hier in Nederland. Het is even geleden dat ik deze film voor het eerst zag, moest nu weer smakelijk lachen om Van Houten. Het is mooi te zien hoe goed zij toen al was en hoeveel zij toch nog gegroeid is sinds die tijd.
Remko
Leuke film, waarin je "Sinterklaas" ziet, zoals je 'm als kind nooit gezien hebt. Alleen dacht ik dat mijn zoon van 10 de film ook leuk zou vinden. De sint stukjes vond hij grappig, maar de rest van het verhaal is toch meer voor volwassenen die door levenservaring bepaalde humor beter begrijpen. Voor volwassenen een erg leuke, onderhoudende film.
Fabian
Een leuke Nederlandse film die het wel en wee volgt van een aantal stellen. Ze komen op het eind allemaal samen... De film komt een beetje langzaam op gang, maar heel veel komische momenten die voor iedereen wel eens herkenbaar zijn. Een aanrader, maar niet voor kinderen die nog wel in de Sint geloven. Veel kijkplezier.
loading