Constantine: City of Demons: Huisvader Chas Chandler en onderzoeker John Constantine willen de dochter van Chas, Trish, genezen van een door demonische krachten veroorzaakte coma. Met de hulp van de Nightmare Nurse, de invloedrijke Queen of Angels en de Aztekengod Mictlantecuhtli zouden ze nog best eens een kans maken om de demon Beroul te slim af te zijn en de ziel van Trish te redden.
2018

Constantine: City of Demons

Bekijk reviews (0)
86 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels
Horror Huisvader Chas Chandler en onderzoeker John Constantine willen de dochter van Chas, Trish, genezen van een door demonische krachten veroorzaakte coma. Met de hulp van de Nightmare Nurse, de invloedrijke Queen of Angels en de Aztekengod... meer filminformatie
Regisseur: Doug Murphy

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 april 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Constantine: City of Demons
Huisvader Chas Chandler en onderzoeker John Constantine willen de dochter van Chas, Trish, genezen van een door demonische krachten veroorzaakte coma. Met de hulp van de Nightmare Nurse, de invloedrijke Queen of Angels en de Aztekengod Mictlantecuhtli zouden ze nog best eens een kans maken om de demon Beroul te slim af te zijn en de ziel van Trish te redden.
Details
Regisseurs:Doug Murphy
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)Constantine: City of Demons

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading