Morrison Krijgt een Zusje (2008) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Nina, de moeder van de vijfjarige Morrison Glas is hoogzwanger. Morrison ontdekt dat de nieuwe baby zijn...
Morrison Krijgt een Zusje

Morrison Krijgt een Zusje

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2008 Duur: 1 u 11 min

Nina, de moeder van de vijfjarige Morrison Glas is hoogzwanger. Morrison ontdekt dat de nieuwe baby zijn kamertje gaat krijgen en hij de conclusie dat hij voorgoed zal moeten verhuizen naar een kamertje bij een tante van zijn vader. Als de baby onverwacht een week eerder dan gepland lijkt te komen, moet Morrison midden in de nacht naar het klooster worden gebracht. Morrison bedenkt een plannetje om te ontkomen. Als Morrison zijn pasgeboren zusje 'Simone' kidnapt, breekt er grote paniek uit. Zal dit avontuur van Morrison en zijn zusje goed aflopen?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Geweldige film voor het hele gezin. Met onze 4 kinderen (8 tot 13 jaar) hebben we ervan genoten. Lekkere humor, mooi verhaal, onschuldig.

Reviews

Sander
Super leuke film, mijn kinderen hebben de film wel al 5 keer gezien. Hij is spannend , grappig en avontuurlijk. Geweldig hoe de kleine morrison in de auto er vandoor probeert te gaan. Of hoe die bij zijn tante de non in het klooster terecht komt tijdens de geboorte van zijn zusje.
loading