Morrison Krijgt een Zusje: Nina, de moeder van de vijfjarige Morrison Glas is hoogzwanger. Morrison ontdekt dat de nieuwe baby zijn kamertje gaat krijgen en hij de conclusie dat hij voorgoed zal moeten verhuizen naar een kamertje bij een tante van zijn vader. Als de baby onverwacht een week eerder dan gepland lijkt te komen, moet Morrison midden in de nacht naar het klooster worden gebracht. Morrison bedenkt een plannetje om te ontkomen. Als Morrison zijn pasgeboren zusje 'Simone' kidnapt, breekt er grote paniek uit. Zal dit avontuur van Morrison en zijn zusje goed aflopen?
×
Morrison Krijgt een Zusje
Nina, de moeder van de vijfjarige Morrison Glas is hoogzwanger. Morrison ontdekt dat de nieuwe baby zijn kamertje gaat krijgen en hij de conclusie dat hij voorgoed zal moeten verhuizen naar een kamertje bij een tante van zijn vader. Als de baby onverwacht een week eerder dan gepland lijkt te komen, moet Morrison midden in de nacht naar het klooster worden gebracht. Morrison bedenkt een plannetje om te ontkomen. Als Morrison zijn pasgeboren zusje 'Simone' kidnapt, breekt er grote paniek uit. Zal dit avontuur van Morrison en zijn zusje goed aflopen?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Morrison Krijgt een Zusje
Geschreven door: Sander
   20-03-2015
Super leuke film, mijn kinderen hebben de film wel al 5 keer gezien. Hij is spannend , grappig en avontuurlijk. Geweldig hoe de kleine morrison in de auto er vandoor probeert te gaan. Of hoe die bij zijn tante de non in het klooster terecht komt tijdens de geboorte van zijn zusje.
Geschreven door: Anoniem
   10-02-2012
Geweldige film voor het hele gezin. Met onze 4 kinderen (8 tot 13 jaar) hebben we ervan genoten. Lekkere humor, mooi verhaal, onschuldig.
Schrijf zelf een review
loading