8e2cfdc275761edc592f73a076197c33
Inside online kijken / downloaden: Sarah, een jonge, aanstaande moeder, probeert haar leven weer op te bouwen. Ze is recent weduwe en gedeeltelijk doof bij een auto-ongeluk geworden. Ze is ver over tijd en net weer verhuisd naar haar ouderlijke huis. Tegen de avond krijgt ze onverwachts bezoek. Sarah wordt geconfronteerd met een berekenende, kille en roofzuchtige vrouw die er alles aan wil doen om haar kind van haar af te nemen. Opgesloten en gedesoriŽnteerd moet ze alles in het werk stellen om haar baby te beschermen en de nacht te overleven. - Inside
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Inside

Sarah, een jonge, aanstaande moeder, probeert haar leven weer op te bouwen. Ze is recent weduwe en gedeeltelijk doof bij een auto-ongeluk geworden. Ze is ver over tijd en net weer verhuisd naar haar ouderlijke huis. Tegen de avond krijgt ze onverwachts bezoek. Sarah wordt geconfronteerd met een berekenende, kille en roofzuchtige vrouw die er alles aan wil doen om haar kind van haar af te nemen. Opgesloten en gedesoriŽnteerd moet ze alles in het werk stellen om haar baby te beschermen en de nacht te overleven.
Waardering:
Acteurs: Laura Harring, Rachel Nichols, Andrea Tivadar
Categorie: Horror
Thriller
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!