54eea69746513c0b90bbe6227b6f46c3
#211 online kijken / downloaden: Politieagent Mike en zijn partner Steve nemen de tiener Kenny mee op patrouille om hem ervan te weerhouden het verkeerde pad op te gaan. Als ze langs een bankgebouw rijden, is daar een gewelddadige overval aan de gang. Een aantal zwaarbewapende ex-militairen heeft het bankpersoneel en de bezoekers gegijzeld. Steve doet de oproep #211, de politiecode voor een overval. Mike, Steve en Kenny belanden in een hevig vuurgevecht met de overvallers en maken geen schijn van kans. - #211
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

#211

Politieagent Mike en zijn partner Steve nemen de tiener Kenny mee op patrouille om hem ervan te weerhouden het verkeerde pad op te gaan. Als ze langs een bankgebouw rijden, is daar een gewelddadige overval aan de gang. Een aantal zwaarbewapende ex-militairen heeft het bankpersoneel en de bezoekers gegijzeld. Steve doet de oproep #211, de politiecode voor een overval. Mike, Steve en Kenny belanden in een hevig vuurgevecht met de overvallers en maken geen schijn van kans.
Waardering:
Acteurs: Nicolas Cage, Cory Hardrict, Dwayne Cameron, Sophie Skelton, Michael Rainey Jr., Ori Pfeffer
Categorie: Actie
Misdaad
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!