Faster: Na 10 jaar in de gevangenis te hebben gezeten heeft Driver nog maar één doel: wraak nemen op de moordenaars van zijn broer. Als vrij man gaat hij op jacht naar de mannen die op zijn lijstje staan. Maar een politieveteraan en een huurmoordenaar willen dat voorkomen en openen op hun beurt de jacht op de jager.
×
Faster
Na 10 jaar in de gevangenis te hebben gezeten heeft Driver nog maar één doel: wraak nemen op de moordenaars van zijn broer. Als vrij man gaat hij op jacht naar de mannen die op zijn lijstje staan. Maar een politieveteraan en een huurmoordenaar willen dat voorkomen en openen op hun beurt de jacht op de jager.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: België
×
Reviews (26)Faster
Geschreven door: Tim
   04-12-2016
Mooie film, beslist aanrader. Dit is een bewijs van hoelang je kan wachten op wraak. En hoe snel het gebeurd, voor meer info bekijk de trailer of de hele film. Makkelijk te volgen verhaallijn en een film die je moet zien
Geschreven door: Teun
   05-10-2011
Niet hoogstaand, wel vermakelijk, geen spijt van het huren van deze film. Het verhaal is lekker gemakkelijk, er zit wat goede actie in en het acteerwerk is verdienstelijk. Gewoon een avondje vermaak met goede actie. Ik zou een 6,5 geven.
Geschreven door: Eric
   28-09-2011
Simpel verhaal, maar toch van het begin tot het einde een boeiende film.
Geschreven door: Rahiela
   20-09-2011
Goeie spannende film.
Geschreven door: Bart
   16-09-2011
Een zeer spannende film met een hoog tempo. Begint meteen met een aantal brute scenes. Het verhaal wordt duidelijk naarmate de film vordert. The Rock mag wat mij betreft wel doorgaan met dit soort films. Een aanrader voor de echte actie fan.
Geschreven door: Eppie
   12-09-2011
Leuke film, met veel actie en mooie auto's. Film met een realistisch beeld van hoe men zich moet voelen nadat iemand waar je veel om geeft van je afgenomen wordt.
Geschreven door: Melvin
   09-09-2011
Leuke film met veel actie. Het begint gelijk goed en het einde onverwachts maar verklaart het verhaal wel. Deze film heb ik 2 maal bekeken. Het begint stevig en eindigt stevig. Het enige min punt vind ik dat de seriemoordenaar die Dwayne wil vermoorden een te grote rol speelt in de film.
Geschreven door: Anoniem
   10-08-2011
Een actie film ten top. Verschillende verhaallijnen door elkaar maken het volgen wat moeilijk. Helaas is de hoofdlijn wat voorspelbaar, de moordenaars van je broer één voor één omleggen. Het einde is toch nog verrassend. Dit was in het begin niet voorspelbaar.
Geschreven door: Anoniem
   08-08-2011
Ik had er er wel een beetje meer van verwacht, maar toch wel redelijk. Een zesje.
Geschreven door: Annemarie
   07-08-2011
Ik had er veel meer van verwacht. Geen onverwachte dingen. Alles kan een beetje worden voorspeld.
Geschreven door: Anoniem
   31-07-2011
Standaard actiefilm. Zo een van 1000 in een dozijn. Een kille, wraaknemende moordenaar, die een zielige jeugd heeft gehad, maakt de moordenaars van z'n broer één voor één af. Niet verrassend. Alle andere reviews ten spijt, ik vind het geen aanrader.
Geschreven door: Hafida
   30-07-2011
I think it's a great film!
Geschreven door: Eppe
   29-07-2011
Een boeiende en goede film. Zeker een aanrader.
Geschreven door: jochem
   28-07-2011
Om nou te zeggen dat ik een groot fan van de rock ben.... nee. Eigenlijk vind ik hem alleen goed in 'Be Cool'. En het is maar goed dat ze hem niet veel tekst in deze film hebben gegeven. MAAAAR!!! dit is gewoon een goede actie film, waarin Billy Bob Thornton (een topper) zijn rol goed speelt, maar ook the rock zijn best doet. Ik had op de helft van de film al wel door waar het verhaal heen ging en wie 'the bad guy' is, maar al met al een aardige film.
Geschreven door: Mario
   24-07-2011
Goeie film, aanrader.
Geschreven door: Stefaan
   22-07-2011
Heerlijke film. En ik vind de verhaallijn heel goed. Zeker een aanrader.
Geschreven door: Angelique
   19-07-2011
Een heerlijke film. Origineel in zijn verhaal. Leuk einde. Iets voorspelbaar, maar toch goed bedacht. Goed voor het verwennen van eventuele wraakgevoelens. Er wordt heel behoorlijk geacteerd. Ik vond het een vermakelijke film om lekker bij achterover te leunen.
Geschreven door: Anoniem
   18-07-2011
Goeie actie film en leuk verhaal, zeker de moeite waard om te kijken als je van actie films houdt...
Geschreven door: Anoniem
   17-07-2011
Dit is een toppertje
Geschreven door: Christof
   15-07-2011
Prima actiefilm. Geen hoogstaand plot, maar wel eentje die gewoon boeiend is gedurende de hele film. Het enige wat jammer is zijn sommige subplotjes die of niks toevoegen, of zo matig zijn uitgewerkt dat ze alsnog niks toevoegen. Daarentegen zag het er visueel heel strak uit met fijne camerashots. Clint Mansell deed de muziek, had ik niet verwacht voorafgaande, maar je merkt het wel. Hele strakke score weer. Ik moet wel zeggen dat ik een groot liefhebber van Dwayne 'The Rock' Johnson ben, en ook hier laat hij zich van zijn beste kant zien, nou was deze rol dan ook niet heel lastig. De bijrollen zoals die van Billy Bob waren ook prima.
Geschreven door: Anoniem
   15-07-2011
Lekkere film hoor! Mooi gefilmd, Billy Bob is altijd goed, ook in deze film weer helemaal wat je mag verwachten. De drie karakters zijn goed op dreef, het verhaal heeft net genoeg kleine verrassingen waardoor het geen 20 in een dozijn actiefilm wordt.
Geschreven door: robert
   13-07-2011
Een mega aanrader van een film. Het verhaal is goed te begrijpen, en je ziet langzaam aan hoe dit zicht ontplooit. Ik heb in geen tijden zo'n topper van een film gezien. Geen overdreven dingen die je in veel actiefilms ziet. Deze film verdient echt een dikke 9!
Geschreven door: Anoniem
   11-07-2011
Een erg gave film, ook het autorijden was gaaf. De filmtijd ging snel voorbij en de driver is een zeer mooie man.
Geschreven door: Ilana
   10-07-2011
Goede actiefilm en spannend. Zit een aardig verhaal achter en het blijft gissen tot het eind wie verantwoordelijk is. Spannend tot het einde!
Geschreven door: Anoniem
   10-07-2011
Aardige actiefilm. Geen moment echt spannend geweest maar kijkt aardig weg.
Geschreven door: Ron
   07-07-2011
Goeie film met een goed uitgewerkt karakter. De opdrachtgever/agent is een raar individu. Sprekend is de zich tot God bekeerde man zonder iets te verraden. De moeite waard om te zien. Een glansrol voor de hoofdrolspeler. Een verdiende 8.
Schrijf zelf een review
loading