Hereafter (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. George is een doorsnee Amerikaan die sinds zijn jeugd een speciale band heeft met het hiernamaals. Aan de andere kant...
Hereafter

Hereafter

Drama
Taal:Engels Jaar:2010 Duur:2 u 4 min

George is een doorsnee Amerikaan die sinds zijn jeugd een speciale band heeft met het hiernamaals. Aan de andere kant van de wereld heeft de Franse journaliste Marie een bijnadoodervaring die haar wereld op zijn kop zet. En wanneer Marcus, een scholier uit Londen, de persoon verliest die het dichtste bij hem staat, gaat hij wanhopig op zoek naar antwoorden. Wanneer hun paden zich kruisen tijdens hun zoektocht naar de waarheid, is hun leven voorgoed veranderd door wat zij geloven te zullen vinden in het hiernamaals.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Een prachtige film met een rustige maar indrukwekkende opbouw. 3 verhalen die prachtig bij elkaar komen. Een francaise die de Tsunami overleefd, na een "bijne"doorervaring. Een jonge jongen die zij tweelingbroer verliest, maar hem niet los kan laten. En een amerikaan die zijn gave in de kast heeft gezet. Een aanrader, enjoy.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Mooie dramatische film die je tot nadenken zet over de dood en vooral wat erna is. Ik had wel meer een hoofdrol verwacht voor Matt Damon en wat meer actie. Deze film is toch wel erg saai maar je blijft wel kijken en bent benieuwd hoe het afloopt met de hoofdrolspelers. Ik heb deze film gekeken met mijn vriend maar het is een echte meidenfilm, hij haakte halverwege af. Ik geef deze film een 6
Nadine
In onze ambitieuze leefwereld zijn wij onze voeling met de dood en onze overledenen quasi helemaal kwijtgeraakt. Toch is de dood heel ingrijpend, en voor velen zo angstaanjagend dat we hem daarom meer en meer van ons afduwen. Deze film met Matt Damon in de hoofdrol, reikt ons bijna timide heel wat kansen op het doorbreken van een taboe....Een zeer menselijke film....boeiend!
Jurgen
Leuke film met een goeie Matt Damon!
Stefan
Aparte film. Er zitten tal van goede momenten in de film en zeker de verhaallijnen die uiteindelijk samenvallen steken goed in elkaar. Af en toe heeft de film de neiging wat saai te worden, maar de spanning blijft latent aanwezig. Matt Damon speelt een mooie hoofdrol. De rest van de spelers zijn minder nadrukkelijk aanwezig. Aardig voor een avondje film.
Michael
Een Amerikaan (goed gespeeld door Matt Damon) is een medium, maar heeft daarvan meer last dan gemak. Een journaliste, die een tsunami overleeft, worstelt met haar leven en carrière. Een Britse jongen verliest zijn tweelingbroer en weet zich daarmee geen raad. Die verschillende verhaallijnen komen op een mooie en verrassende manier samen.
Fred
Mooie film. Wel een beetje traag. Vooral de drie verhaallijnen zijn goed te volgen.
Had iets meer actie in gemogen.
Anoniem
Mooie en rustige film. Soms een tikje saai, maar op de één of andere manier blijft de film wél boeiend. Je wilt blijven
kijken om te zien hoe de drie verhaallijnen uiteindelijk bij elkaar komen. Eerlijk gezegd is daar wel wat geduld voor nodig. Als je zin hebt in actie, geen goede film. Heb je zin in rust, dan een absolute aanrader.
Anoniem
Was een mooie film, mooi gespeeld, een heerlijke zondagavondfilm.
Robert Jan
De film is soms een beetje wazig. Ook het eind van de film laat vragen achter. Dat is tegenwoordig veelal het gevolg i.v.m. sequels natuurlijk. Desalniettemin een sterke rol van Matt Damon.
Margo
Interessante film en mooi verteld. Je blijft op een mysterieuze manier geboeid. Het verhaal wordt rustig verteld. Vooral het begin is indrukwekkend. Het weet je daardoor gelijk te pakken. Zeker omdat het werkelijk is gebeurd.
Anoniem
Erg mooie en indrukwekkende film over de dood en uiteindelijk ook het leven.
Anoniem
Een erg mooie film, mooi hoe de verschillende verhalen bij elkaar komen en sterk geacteerd. Ik vond de rol van Marcus goed gecast!
Anoniem
Zeer bijzondere film. Niet alleen een mooi verhaal over 3 zeer bijzondere mensen, ook erg inspirerend. De manier hoe er over Hereafter is gefilmd en gesproken is prachtig en geloofwaardig. Het jongetje en Matt Damon spelen erg goed. Had wel zin in iets meer romantiek maar zo is het ook goed.
judith
Wij vonden het een super film, heerlijk om te kijken en zeker heel goed geacteerd door Matt Damon... Een hele andere kant van hem. Ik had al veel over deze film gehoord. Was boeiend van het begin tot het einde. De verhaallijnen liepen goed in elkaar over. Zeker aan te raden met een lekker glas wijn en heerlijk op de bank.
Hans
Een mooie film met drie verhaallijnen die op het eind bij elkaar komen. Verwacht geen special effects over het hiernamaals of over dolende geesten. De film gaat over drie levende personen die elk hun eigen ervaringen hebben met de (bijna)dood. De opening van de film met de beruchte tsunami in Azië is heftig realistisch, op het kraakheldere water na.
Anoniem
Geweldig verhaal. Het leuke is hoe de verschillende personages tot elkaar komen. Het heeft een beetje de opzet als de film Crash. Matt Damon is ook een geweldig acteur (een tweede Leonarde Dicaprio ;-)Altijd een plezier om naar te kijken. Deze film scoort voor mij goed. Een echte aanrader dus.
Anoniem
Mooie film over het leven na de dood. De verhaallijn is af en toe wazig en moeilijk te volgen, maar de zoveelste glansrijke rol van Matt Damon maakt het de moeite waard. Het einde is de kers op de taart.
Carien
Een hele mooie film. Geeft weer hoe in het leven de dood en het mysterie daarna weggestopt worden in de maatschappij. Toch worden glimpen hiervan voel- en zichtbaar in een levenscrisis. Vooral, wanneer de dood iemand naast je treft of wanneer je er zelf mee in aanraking komt. Er zijn velen die zich bezig houden met dit onderwerp. In deze film worden dan ook slechte en goede paragnosten en of zieners in beeld gebracht.
Een prachtig verhaal, wat wel even bij je blijft.
Anoniem
Mooie film. Goed gemaakt en goed gespeeld. Heel bijzonder verhaal, beslist geen goedkope sentimenten. Hij is niet zo zwaar als ik dacht dat hij zou zijn, eerder ontroerend. Ik raad hem zeker aan.
Cornelia
Erg mooie film, die indrukwekkend begint. Het duurt even voordat de drie verhalen bij elkaar komen. Tot die tijd moet je wel even volhouden. Goed gespeeld met een bijzondere rol voor een kindacteur.
Anoniem
Mooi verhaal. Zeker een aanrader om samen met je vriendinnen te kijken met een glaasje wijn. Het is nog net geen tranentrekker. Mooi om te zien hoe de verschillende verhalen bij elkaar komen en de film heeft nog een happy end ook.
Iwan
Erg goede en mooie emotionele film. Deze film zet je aan het denken over het leven na de dood. Door meerdere invalshoeken is de film een beetje warrig. Een klein kind dat het verschil ziet tussen echte en neppe mediums.
Anoniem
Schitterende film. Mooi hoe alle drie de verhaallijnen in elkaar vallen. Weer eens wat anders dan de gemiddelde film. De film straalt ook een rust uit wat het extra mooi maakt. Het is overduidelijk een kindje van Clint Eastwood. Mooi!
Sabine
Matt Damon in een serieuze rol, het misstaat hem niet en hij brengt het karakter goed over. Na het spectaculaire begin verwachtte ik eigenlijk ook wat meer spanning in de rest van de film. Het is zeker een interessante verhaallijn maar het is in mijn opinie niet een film die men gezien moet hebben.
Anoniem
Erg mooie film. Door het spectaculaire begin zit je direct lekker in de film. Toch vond ik de indeling van de film wat rommelig. Dat heeft met de drie verhaallijnen uit de film te maken. Ook had ik er een beetje moeite mee om 120 minuten lang naar een film te kijken waar 'de dood' centraal staat. Echt vrolijk word je er niet van, eerder emotioneel. Deze film zet je wel aan het denken. Een magere 7.
Kurt
Een aangrijpende film. En maakt ons bewust dat er iets meer is na het leven. Een mooie film die aangeeft dat toevalligheden ons de weg wijzen. In de wereld van mediums zijn er inderdaad geloofwaardige en niet geloofwaardige mediums. Sterke vertolking door Matt Damon.
loading