Silk (2007) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In de 19de eeuw reist de Franse zijdesmokkelaar Herve Joncours (Pitt) naar Japan om zijn smokkelwaar te verzamelen. Daar...
Silk

Silk

Romantiek
Taal: Engels Jaar: 2007 Duur: 1 u 44 min

In de 19de eeuw reist de Franse zijdesmokkelaar Herve Joncours (Pitt) naar Japan om zijn smokkelwaar te verzamelen. Daar ontmoet hij een mooie Japanse vrouw bij een van zijn handelskoopmannen. Ondanks dat ze niet dezelfde taal spreken wordt hij smoorverliefd op haar. Ondertussen begint zijn echte vrouw Helene (Knightley) in Frankrijk stilaan zijn geheime affaire te vermoeden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Silk aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Redelijk goede en onderhoudende film. Goed en sterk verhaal. En natuurijk speelt Keira Knightley weer een geweldige rol! De mannelijke hoofdpersoon, waar ik overigens nog nooit van had gehoord, zet ook zeker een sterk karakter neer. Enige nadeel aan de film vind ik toch wel dat het soms een beetje een slome film is. Er gebeurt niet veel. Wel weer een schitterend einde.

Reviews

Vicky
Mooi drama , mooi verhaal . Keira leeft zich weer in haar rol zoals we haar kennen.Prachtige plattelandssetting. Mooie film , voor sommigen misschien wat saai , er mochten enkele meer passionele momenten in voorkomen voor mij , maar des alniettemin een klassefilm!
Liselotte
Prachtige film waarin de schoonheid van het land mooi wordt neergezet. Goede verhaallijn en Keira speelt als vanouds een mooie rol. Vooral het einde is zeer verrassend en zag ik niet aankomen. Mooie film die zeker niet saai is.
Anoniem
Prachtige film met een verrassend einde. De reizen zijn prachtig omschreven met mooie beelden van het landschap. Keira Knightley speelt weer fantastisch. Ik vind haar een geweldige actrice. Een aanrader om te kijken, verveelt niet.
Anoniem
Prachtige film, geheel in de stijl van z'n eigen tijdsgeest geschoten. Laag tempo met warme melancholische muziek en mooie plaatjes. Het acteerwerk blijft zeker niet achter en ondanks de lage snelheid blijft het geheel boeien. Jammer van de constante voice over, dat had naar mijn smaak wel wat minder gemogen. Voor de rest, lekker over je heen laten komen.
loading