The Crossroads (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Frankrijk, juli 1944 De geallieerde troepen leveren een zware strijd tegen de Duitsers en rukken vanuit Normandië...
The Crossroads

The Crossroads

Thriller Actie Oorlog
Taal: Frans Jaar: 2006 Duur: 1 u 46 min

Frankrijk, juli 1944 De geallieerde troepen leveren een zware strijd tegen de Duitsers en rukken vanuit Normandië steeds verder het door Nazis bezette gebied binnen. Door een fout van de legerleiding belandt een geallieerde legereenheid echter diep en geïsoleerd in een streek die nog volledig in handen van de Duisters is. Hun uitgangspositie lijkt hopeloos. De enige optie om te overleven is zich door de vijandelijke linies heen te vechten. Wat volgt is een strijd tussen geallieerde soldaten die niets te verliezen hebben en het Duitse leger dat zich door hun grote overmacht in het gebied vol agressie op de ingesloten soldaten werpt.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Crossroads aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Fg
Typisch franse film, ietwat overtrokken pathos, maar verder een mooie anti-oorlogsfilm.

Reviews

Anoniem
Leuke film
Anoniem
De beschrijving van de film leek me wel goed, maar in het echt was het een erg slechte film. Weinig echte actie te zien en niet spannend!
Heydrich
Deze film is inderdaad slecht.
Geluid klopt niet met de werkelijkheid.
Geluid van een MG42 plakken bij een MG34.
Lijkt er totaal niet op. Granaten die nep ontploffen.
Ik zag zelfs de ontploffingen afwijken.
Thomas
Ik heb in tijden niet zo'n neppe film gezien als dit.
De granaten die ontploften, dat ziet er toch niet uit. Dat ze deze film überhaupt gemaakt hebben snap ik dan niet. Nee, geen goeie film. Een potje Call of Duty is nog vele malen leuker en spannender. Cijfer een 3, dat is nog hoog
judith
Nee, geen goeie film. Zo nep als maar kan, kun je beter naar een game zitten kijken want het geluid is het zelfde als bij Medal of Honor.
loading