Het Huis Anubis - Het Mysterie van het Verborgen Symbool (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In deze theatershow van Het Huis Anubis zijn de nieuwe bewoners uit...
Het Huis Anubis - Het Mysterie van het Verborgen Symbool

Het Huis Anubis - Het Mysterie van het Verborgen Symbool

Kids Nederlandstalig
Taal: Nederlands Jaar: 2001 Duur: 1 u 24 min

In deze theatershow van Het Huis Anubis zijn de nieuwe bewoners uit 'De Vijf van het Magische Zwaard' voor het eerst live te zien. Maak kennis met Sterre, Pim, Anastacia, Marcel en Raphael en ontdek samen met hen het mysterie van het verborgen symbool. In deze voorstelling stuiten de 5 Anubis bewoners op de helft van het verborgen Symbool van het Keltische Levenswiel met de 5 ringen. Vanaf dat moment zal alles anders gaan dan gepland en zullen onze vrienden hun bijzondere gaven moeten gebruiken om alles tot een goed einde te brengen. Zullen de vijf erin slagen, om samen met de zaal, het symbool weer compleet te maken?

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Jacky
de opdrachten hadden beter bedacht kunnen worden maar voor de rest een goede show

Reviews

Tina
Het is een leuke show. Wel jammer dat er iets te overduidelijk geplaybackt wordt door de acteurs. Die liedjes passen goed bij het verhaal. Je kan er ook erg goed bij meezingen. Het verhaallijn is simpel. Dat is makkelijk en plezierig voor de jonge kijkers. Het is alleen wat minder dat er mensen uit het publiek wordt gehaald. Dat zorgt ervoor dat het verhaal iets te nep is.
Anoniem
De film is eigenlijk een toneelstuk. Voor kinderen erg leuk en spannend en grappige film. Het decor wordt telkens veranderd, wat erg mooi is gedaan. Ook wordt het publiek bij het toneelstuk betrokken. Leuk voor jonge kids.
loading