On Body and Soul online kijken / downloaden: In een slachthuis in Boedapest werkt de introverte Mária als kwaliteitscontroleur. Ze zit tijdens de lunch altijd alleen in stilte, ze neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan de regels. Haar wereld is er een die bestaat uit cijfers en gegevens die in haar geheugen geprent staan. Haar baas Endre is de enige die toenadering zoekt. Ze leren elkaar steeds beter kennen en ontdekken per toeval 's nachts hetzelfde te dromen. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert, als ze overdag hun dromen na beginnen te spelen. - On Body and Soul
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
On Body and Soul
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

On Body and Soul

In een slachthuis in Boedapest werkt de introverte Mária als kwaliteitscontroleur. Ze zit tijdens de lunch altijd alleen in stilte, ze neemt haar werk extreem serieus en houdt zich strikt aan de regels. Haar wereld is er een die bestaat uit cijfers en gegevens die in haar geheugen geprent staan. Haar baas Endre is de enige die toenadering zoekt. Ze leren elkaar steeds beter kennen en ontdekken per toeval 's nachts hetzelfde te dromen. Hun relatie en de manier waarop ze in het leven staan verandert, als ze overdag hun dromen na beginnen te spelen.
Waardering:
Acteurs: Géza Morcsányi, Alexandra Borbély, Zoltán Schneider
Categorie: Drama
Romantiek
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!