Ingrid Goes West online kijken / downloaden: Ingrid Goes West is een messcherpe, hilarische zwarte satire over de moderne wereld van de sociale media, die bewijst dat #perfect zijn niet zo geweldig is als men beweert. Ingrid Thorburn is een doorgeslagen stalker die 'likes' verwart met serieuze relaties, en Taylor Sloane een van Instagram bekende 'influencer'. Taylors uitgekiende boho levensstijl wordt Ingrids nieuwe obsessie. Als Ingrid naar LA verhuist en erin slaagt om Taylors leven binnen te dringen, gaat het met hun relatie snel bergafwaarts van #BFF naar #WTF. - Ingrid Goes West
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Ingrid Goes West
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Ingrid Goes West

Ingrid Goes West is een messcherpe, hilarische zwarte satire over de moderne wereld van de sociale media, die bewijst dat #perfect zijn niet zo geweldig is als men beweert. Ingrid Thorburn is een doorgeslagen stalker die 'likes' verwart met serieuze relaties, en Taylor Sloane een van Instagram bekende 'influencer'. Taylors uitgekiende boho levensstijl wordt Ingrids nieuwe obsessie. Als Ingrid naar LA verhuist en erin slaagt om Taylors leven binnen te dringen, gaat het met hun relatie snel bergafwaarts van #BFF naar #WTF.
Waardering:
Acteurs: Aubrey Plaza, Elizabeth Olsen, O'Shea Jackson jr.
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!