Bad Trip (2017) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim, Kris, Sebastiaan en René onbedoeld in een ongelukkige...
Bad Trip

Bad Trip

Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2017 Duur: 1 u 24 min

In hun laatste week als huisgenoten, komen de vier vrienden Tim, Kris, Sebastiaan en René onbedoeld in een ongelukkige situatie terecht waarbij ze binnen één week een ongeziene hoeveelheid cocaïne moeten verkopen. Een bijzonder moeilijke opdracht voor de meest ervaren gangsters, maar voor deze vier, die geen schel kaas gegeten hebben van het criminele milieu, ronduit onmogelijk. Deze waanzinnige opdracht zal hen dwingen om steeds dieper af te dalen in de krochten van de criminaliteit.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Bad Trip aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
Stereo 16:9
Geert
4 nietsnutten eigenlijk moeten op korte tijd drugs ter waarde van 400K euro zien te verkopen en begeven zich zo in een milieu dat niet echt het hunne is. Men probeert een american style movie te maken maar het slaat buiten een paar grappige momenten, eigenlijk toch niet aan. Het plot is zwak en de ontknoping is absurd al zal men daar eerder gespeeld hebben op het grappige aspect? De trailer beloofde veel goeds, mr het bleek allemaal al in de trailer te zitten. Topcast die ik graag aant werk zie maar deze keer komt het er niet uit. Beetje een tegenvaller, te kinderlijk grappig soms.
loading