Donnie Darko (2001) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Donnie Darko is een normale tiener, uit een normaal gezin, met een normaal leven. Dan stort er plotseling een...
Donnie Darko

Donnie Darko

Thriller Drama Sciencefiction
Taal: Engels Jaar: 2001 Duur: 1 u 49 min

Donnie Darko is een normale tiener, uit een normaal gezin, met een normaal leven. Dan stort er plotseling een vliegtuigmotor op zijn ouderlijk huis, midden in zijn slaapkamer, waardoor hij maar net aan de dood ontsnapt. Vanaf dat moment zal Donnie's leven er niet meer hetzelfde uit zien. Hij krijgt last van afschrikwekkende hallucinaties, krijgt wereldbedreigende boodschappen door en begint zich voor vriend en vijand nogal vreemd te gedragen. Ook de wereld om hem heen staat op z'n kop. Waarom staat ineens het huis van de christelijke zelfhulpgoeroe Cunningham in brand? Waarom wordt zijn favoriete lerares Engels ineens ontslagen? Waarom blijft de oud-lerares 'Mrs. Death' op en neer lopen tussen haar huis en haar brievenbus?

Cultfilm Donker Psychologisch Tijdreizen Speciale effecten Jaren '80 Amerikaanse voorstad

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading