The Illusionist (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. The Illusionist is een tekenfilm naar een script van Jacques Tati. De oude gedesillusioneerde goochelaar...
The Illusionist

The Illusionist

Animatie Arthouse
Jaar: 2010 Duur: 1 u 16 min

The Illusionist is een tekenfilm naar een script van Jacques Tati. De oude gedesillusioneerde goochelaar Tatischeff vertrekt naar Schotland en komt daar de jonge Alice tegen die denkt dat hij echt kan toveren. Deze ontmoeting zal beide levens voor altijd veranderen. Het tekenwerk van Chomet's Django Films (Les Triplettes de Belleville) is zeer de moeite waard. De prachtige vergezichten, het druillerige schotland maar ook de gezichtsuitdrukkingen en beeldgrappen zijn van een klasse apart.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Ik hem hem niet gezien maar denk dat ie wel leuk is...

Reviews

Anoniem
Wat een liefdevol gemaakte tekenfilm. De details zijn vaak ontroerend en de achtergronden ware kunststukjes in aquarel. Heerlijk om naar te kijken.
Een luie film, dat wel. Traag bedoel ik daarmee. Maar dat, in combinatie met de mooie tekeningen, klopt precies. Heb je tenminste de tijd om alle details in je op te nemen. De veranderingen van licht, de regen, de sigarettenrook, alles is mooi. Wat opvalt is de manier waarop de gezichten overkomen. Meestal van ver geportretteerd en met weinig mimiek. Iets wat juist in de meeste tekenfilms overdreven gebruikt wordt. Maar dat maakt de nuance alleen maar mooier. Goed kijken dus!
Judith
The Illusionist is een prachtig opgezet, en geweldig vormgegeven animatie. De vormgeving is heel interessant en versterkt het verhaal enorm. Het brengt een bepaalde nostalgie met zich mee, wat het heel fijn maakt om naar te kijken. De animaties zijn zo sterk, dat de aanwezigheid van tekst niet belangrijk is in deze film. Het is zeer krachtig en goed opgezet.
car
Teleurstellend verhaal. Wel mooi verbeeld, eigenlijk is het niet de moeite waard om te kijken
loading