The Limehouse Golem (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Wanneer een seriemoordenaar met het bloed van zijn slachtoffers cryptische boodschappen achterlaat op de...
The Limehouse Golem

The Limehouse Golem

Horror
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 44 min

Wanneer een seriemoordenaar met het bloed van zijn slachtoffers cryptische boodschappen achterlaat op de plaats van de misdaad, raakt Londen in de greep van angst. Inspecteur Kildare wordt door Scotland Yard naar voor geschoven om een einde te maken aan de daden van de zogenaamde 'Limehouse Golem'.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Limehouse Golem aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Brie
Deze film is subliem, staat helaas onder de verkeerde categorie en krijgt daardoor helaas een veel te lage beoordeling en een niet toepasselijk review,.. Denk aan Sherlock Holmes dan weet je dat dit hier niet behoorde onder deze categorie. Dit wil ik graag even recht zetten,en/of de wereld uit helpen,.maar net waar je voorkeur ligt!

Reviews

Frido
ik vind dat saai omdat dat er geen engs en slasherfilm is. Dat geen horrorfilm lijkt is.
loading