Plop en Kwispel (2005) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Als Plop en zijn vrienden in het kabouterbos een kleine golden retriever ontdekken, schrikken ze zich te pletter!...
Plop en Kwispel

Plop en Kwispel

Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2005 Duur: 52 min

Als Plop en zijn vrienden in het kabouterbos een kleine golden retriever ontdekken, schrikken ze zich te pletter! Maar al snel verovert deze schattige hond de harten van onze kabouters en willen ze niets liever dan dat Kwispel bij hen in het bos blijft wonen. Maar aan de andere kant van het bos, in de grote-mensen-wereld, is er een jongetje heel erg verdrietig. Hij mist Kwispel. Hij zou er alles aan doen om zijn puppie terug te vinden. Als Plop en zijn vrienden vernemen dat Kwispel een grote-mensen-baasje heeft, besluiten ze om het hondje terug te brengen. Maar daardoor storten de kabouters zich in een ongekend avontuur. Als dat maar goed afloopt!

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Anoniem
Mijn zoon van drie jaar en mijn zoon van een jaar vonden het een geweldige film. Mede doordat er beesten, zoals in dit geval een hond, in mee speelde, maakt het de film heel echt en heel werkelijk. Zij hebben er van genoten dus we zijn zeker blij dat we de film hebben gehuurd.

Reviews

Anoniem
Mijn jongens vonden de film een beetje zielig, omdat het jongetje op zoek is naar zijn hond. Maar zeker geslaagd hoor, want in de twee dagen dat we deze film konden kijken is dat zeker meerdere keren gebeurd.
Kenla
Leuke, grappige film voor de kleintjes! Vooral de puppy was bij mijn dochter erg geliefd!
loading