Dance Academy - de Film online kijken / downloaden: Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar ze liep een zware blessure op. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Ze wil een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen. - Dance Academy - de Film
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Sluiten
Dance Academy - de Film
Neem een filmpakket
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Dance Academy - de Film

Tara Webster leek een van de beste balletdanseressen van haar generatie te worden, maar ze liep een zware blessure op. Ze droomt echter nog steeds van een carrière als ballerina. Ze wil een comeback te maken. Ze laat haar leven en liefde achter in Sydney en reist naar New York. Maar daar wordt ze bij iedere auditie afgewezen. Na verloop van tijd beseft Tara dat ze eerst zichzelf zal moeten vinden en vertrouwen.
Waardering:
Acteurs: Xenia Goodwin, Alicia Banit, Dena Kaplan
Categorie: Drama
Familie

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!