Kabouter Plop en de Kabouterbaby: Lui vindt een mandje met een kabouter clown baby. Lui wil voor de baby zorgen. Door een misverstand denkt hij dat Plop iets tegen baby's heeft en houdt het kindje verborgen. Maar Klus en Kwebbel komen achter Lui's geheim.
×
Kabouter Plop en de Kabouterbaby
Lui vindt een mandje met een kabouter clown baby. Lui wil voor de baby zorgen. Door een misverstand denkt hij dat Plop iets tegen baby's heeft en houdt het kindje verborgen. Maar Klus en Kwebbel komen achter Lui's geheim.
Details
Geluid: 5.1
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Kabouter Plop en de Kabouterbaby
Geschreven door: Monique
   08-07-2012
Een superleuke kinderfilm. Echt een typische Studio 100 film. Gemakkelijk te volgen voor kleine kinderen. Zeker niet te langdradig en een duidelijk verhaal. Onze dochter (3 jaar) vond de film geweldig. Heerlijk op een regenachtige zondagmiddag.
Geschreven door: Janneke
   18-06-2012
Hele leuke film, mijn dochtertje vond hem zo leuk dat we hem ook hebben gekocht. Lui vindt in het bos een baby en denkt dat Plop koeken wil bakken van de baby. Alles is natuurlijk een misverstand maar Lui verstopt en verzorgt de baby. Hij raakt behoorlijk gehecht aan het kleine mannetje met rode krulletjes en het is dan ook heel moeilijk om hem terug te geven aan de ouders wanneer die zijn gevonden...
Schrijf zelf een review
loading