Kabouter Plop en de Kabouterbaby (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Lui vindt een mandje met een kabouter clown baby. Lui wil voor de baby zorgen. Door een...
Kabouter Plop en de Kabouterbaby

Kabouter Plop en de Kabouterbaby

Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2009 Duur: 1 u 14 min

Lui vindt een mandje met een kabouter clown baby. Lui wil voor de baby zorgen. Door een misverstand denkt hij dat Plop iets tegen baby's heeft en houdt het kindje verborgen. Maar Klus en Kwebbel komen achter Lui's geheim.

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
5.1 16:9
Monique
Een superleuke kinderfilm. Echt een typische Studio 100 film. Gemakkelijk te volgen voor kleine kinderen. Zeker niet te langdradig en een duidelijk verhaal. Onze dochter (3 jaar) vond de film geweldig. Heerlijk op een regenachtige zondagmiddag.

Reviews

Janneke
Hele leuke film, mijn dochtertje vond hem zo leuk dat we hem ook hebben gekocht. Lui vindt in het bos een baby en denkt dat Plop koeken wil bakken van de baby. Alles is natuurlijk een misverstand maar Lui verstopt en verzorgt de baby. Hij raakt behoorlijk gehecht aan het kleine mannetje met rode krulletjes en het is dan ook heel moeilijk om hem terug te geven aan de ouders wanneer die zijn gevonden...
loading