Snuf de Hond en het Spookslot (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Tom en Mirjam gaan samen met Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun...
Snuf de Hond en het Spookslot

Snuf de Hond en het Spookslot

Avontuur Familie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 19 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Tom en Mirjam gaan samen met Snuf een week logeren bij hun oom Hans en hun even oude neef Jaap. Ze hebben gehoord dat er vlakbij de boerderij een spookslot is. In de buurt blijkt er een bende smokkelaars actief. Rechercheur Barninkhof maakt tevergeefs jacht op de bende. Als Tom iemand in het spookslot ziet, misschien wel een van de smokkelaars, lijkt niemand hem te geloven. Als Tom daarna met Snuf op onderzoek uitgaat, vindt Snuf een spoor. Een spoor dat leidt naar een geheime gang...

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Leuke film, een aanrader

Reviews

Anoniem
De vier kinderen vonden de film de spannendste van de drie Snuf de Hond-films, maar waren niet te spreken over de twee nieuwe hoofdrolspelers. Vooral Tom vonden ze nu een beetje teveel een nerd. De jongste van de kinderen is 9 jaar oud en vond de film super. De oudste is 14 en die vond de film weliswaar wat voorspelbaar, maar heeft toch geboeid zitten kijken. Al met al dus toch een aanrader. Als ouder ben ik het eens met andere recensies, kinderen jonger dan 9 zou ik deze film, zeker zonder ouderlijk toezicht, niet laten kijken.
Gerrit-Jan
Mooie film, onze kids hebben ademloos gekeken en willen hem weer zien!
Anoniem
Een erg leuke en spannende film. Zeker een aanrader voor het hele gezin!
Lenny
Een erg leuke en spannende film voor jong en oud.
Anoniem
Weer een leuke film van Snuf! De film is erg spannend en ook erg goed gemaakt en acteert. Als je echt een spannende kinderfilm wilt zien moet je deze kijken. De film is ook zo leuk, omdat hij nooit saai wordt. Dus echt een leuke film om te kijken!!!!!
eefje
Zeer spannende film voor de kinderen, geboeid ook voor de ouders die meekijken, net als de andere ui deze filmserie.
De leeftijdsgrens is echter wel wat laag, voor een 6 jarige is deze film te spannend om te kijken. Niet aan te raden onder de acht.
Anoniem
Even samen met me nichtjes gekeken. Ze zaten er echt helemaal in. Ze vonden de hond geweldig, en toen ze die hond sloegen, dat vonden ze toch zooo zielig. Echt een leuke film. Hij kan voor de kids wat eng zijn. Maar mijn nichtjes van 5 en 7 hebben ervan genoten en ik moest het een 10 geven.
marieke
Een mooie spannende film voor het hele gezin.
Klaas
Voor de leeftijd is Snuf best nog wel eng
loading