Toy Story 3 NL: NEDERLANDS GESPROKEN. Andy is geen kleine jongen meer en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Het betekent dat hij moet beslissen wat er met zijn oude speelgoed, waar hij al jaren niets meer mee doet, moet gebeuren. Woody, Buzz Lightyear en alle anderen komen door een misverstand in kinderdagverblijf Sunnyside terecht. Daar lijken ze te zijn beland in het paradijs op aarde. Maar al snel wordt duidelijk dat het niet zo'n fijne plek is onder leiding van een brute dictator dan met een speelgoedparadijs.
×
Toy Story 3 NL
NEDERLANDS GESPROKEN. Andy is geen kleine jongen meer en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Het betekent dat hij moet beslissen wat er met zijn oude speelgoed, waar hij al jaren niets meer mee doet, moet gebeuren. Woody, Buzz Lightyear en alle anderen komen door een misverstand in kinderdagverblijf Sunnyside terecht. Daar lijken ze te zijn beland in het paradijs op aarde. Maar al snel wordt duidelijk dat het niet zo'n fijne plek is onder leiding van een brute dictator dan met een speelgoedparadijs.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (19)Toy Story 3 NL
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2011
Een echte pixar film, heb ervan genoten. Een grote roze beer als dictator, hoe bedenk je het :). En dan het speelgoed dat zich verlaten voelt omdat Andy de leeftijd heeft bereikt om op kamers te gaan. Alleen Pixar kan een tekenfilm maken waar je opgaat in het plot. Een film over de vervlogen kinderjaren en een mooie aanvulling op de eerdere delen. Gewoon genieten
Geschreven door: DAAN
   11-01-2011
Leuke Film! Heb erg genoten van een leuke animatie film met toch wel beetje kinderlijke spanning ;). De film krijgt een dikke 8. Het heeft ook nog eens een goed eind!:)
Geschreven door: Anoniem
   28-12-2010
Heel leuk en spannend voor jong en oud, hoewel ik liever een Engelse versie had willen zien. Daarom maar een 8
Geschreven door: Anoniem
   27-12-2010
Twee heeeeerlijk stille kinderen. Tijdens de film dan, erna.....
Geschreven door: Anoniem
   16-12-2010
Mooie film. Echte aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   15-12-2010
mooie film,2 keer al gezien dus voor mij en dikke tien
Geschreven door: jan
   25-11-2010
Leuke film, leuke verhaallijn, Nederlands gesproken, ook goed te volgen voor de allerkleinste ook leuk voor volwassenen.
Geschreven door: Anoniem
   22-11-2010
Grappige film en ook leuk voor volwassenen.
Geschreven door: Aileen
   20-11-2010
Leuk. Grafisch weer erg goed gedaan. Net zoals bij Shrek is de verhaallijn nu wel een beetje uitgemolken. Volwassen moeten dus zeker kijken voor het grafische. Voor kinderen blijft het leuk.
Geschreven door: Merijn
   20-11-2010
Toy Story 3 is weer een topper van Pixar. Ondanks dat deze film in het Nederlands gesproken was, hebben we, 30+, genoten. De humor was subliem. De verhaallijn niet supersterk, wel origineel. De karakters spraken tot de verbeelding, zowel door de manieren van communiceren als de wijze waarop ze "getekend" waren. Een aanrader! (Wij willen 'm zeker nog een keer zien, maar dan Engels gesproken.)
Geschreven door: Anoniem
   19-11-2010
Super film, niet alleen mijn kleine neefje heeft genoten van het verhaal en het speelgoed ook ik vond het geweldig. Het allermooist vond ik de grafische weergave van de film.
Geschreven door: Anoniem
   15-11-2010
Wat een leuke film! Spannend maar ook ontroerend. De kinderen vinden hem geweldig en de ouders vonden het ook helemaal niet erg om mee te kijken :-)!
Geschreven door: Anoniem
   14-11-2010
Over het algemeen was het een leuke film. Het begin was een beetje minder. Maar daarna was de actie geweldig dankzij de nieuwe karakters. Vooral Ken was hilarisch! Ook een aanrader voor volwassenen.
Geschreven door: Frida
   11-11-2010
Leuk om te zien dat de makers van Toy story er weer in zijn geslaagd om een schitterend verhaal neer te zetten. Deel 3 vind ik zelfs leuker dan deel 2. Er zit meer avontuur en spanning in.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Wat een heerlijke film. Zoals hier al gezegd is, is het met een vervolg altijd maar afwachten. Deze film heeft het dan toch weer geflikt. Hilarisch, de pluizige lieve knuffelbeer die uiteindelijk helemaal niet zo lief blijkt te zijn! Ik heb genoten..
Geschreven door: Jeroen
   09-11-2010
Erg leuke film! Verrassend maar wel meer van hetzelfde.
Geschreven door: Mark
   09-11-2010
Verrassend goed verhaal wat altijd maar weer afwachten is met een vervolg. Alleen maar weer lachen en brullen, behalve net even één stukje van de film wat even een momentje was om een traantje weg te pinken. Ben benieuwd of er nog een vervolg op geschreven kan of gaat worden. Leuke film weer.
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Een Toy Story film zoals we deze kennen van deel 1 en 2! De terugkerende speelgoedfiguren komen met z'n allen in een groot avontuur terecht waarbij ze niet alleen met vervelende kinderen te maken krijgen, maar ook met genadeloze andere speelgoedfiguren... natuurlijk komt alles weer op zijn pootje terecht :) daarvoor had ik deze film ook uitgekozen!
Geschreven door: Anoniem
   09-11-2010
Het is weer een mooie film van pixar, ze hebben tot nu toe nog geen enkele slechte film gemaakt, zeer knap en ik kan niet wachten tot de volgende animatiefilm, ben benieuwd waar ze dan weer mee komen.
Schrijf zelf een review
loading