Toy Story 3 Nederlands gesproken (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Andy is geen kleine jongen meer en staat op het punt om naar de...
Toy Story 3 (NL)

Toy Story 3 (NL)

Animatie Kids Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2010 Duur: 1 u 39 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Andy is geen kleine jongen meer en staat op het punt om naar de universiteit te gaan. Het betekent dat hij moet beslissen wat er met zijn oude speelgoed, waar hij al jaren niets meer mee doet, moet gebeuren. Woody, Buzz Lightyear en alle anderen komen door een misverstand in kinderdagverblijf Sunnyside terecht. Daar lijken ze te zijn beland in het paradijs op aarde. Maar al snel wordt duidelijk dat het niet zo'n fijne plek is onder leiding van een brute dictator dan met een speelgoedparadijs.

Afscheidsscène Hartverwarmend Avontuurlijk Kindertijd loslaten Expressieve animatie Universiteit Sunnyside

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Anoniem
Een echte pixar film, heb ervan genoten. Een grote roze beer als dictator, hoe bedenk je het :). En dan het speelgoed dat zich verlaten voelt omdat Andy de leeftijd heeft bereikt om op kamers te gaan. Alleen Pixar kan een tekenfilm maken waar je opgaat in het plot. Een film over de vervlogen kinderjaren en een mooie aanvulling op de eerdere delen. Gewoon genieten

Reviews

DAAN
Leuke Film! Heb erg genoten van een leuke animatie film met toch wel beetje kinderlijke spanning ;). De film krijgt een dikke 8. Het heeft ook nog eens een goed eind!:)
Anoniem
Heel leuk en spannend voor jong en oud, hoewel ik liever een Engelse versie had willen zien. Daarom maar een 8
Anoniem
Twee heeeeerlijk stille kinderen. Tijdens de film dan, erna.....
Anoniem
Mooie film. Echte aanrader.
Anoniem
mooie film,2 keer al gezien dus voor mij en dikke tien
jan
Leuke film, leuke verhaallijn, Nederlands gesproken, ook goed te volgen voor de allerkleinste ook leuk voor volwassenen.
Anoniem
Grappige film en ook leuk voor volwassenen.
Aileen
Leuk. Grafisch weer erg goed gedaan. Net zoals bij Shrek is de verhaallijn nu wel een beetje uitgemolken. Volwassen moeten dus zeker kijken voor het grafische. Voor kinderen blijft het leuk.
Merijn
Toy Story 3 is weer een topper van Pixar. Ondanks dat deze film in het Nederlands gesproken was, hebben we, 30+, genoten. De humor was subliem. De verhaallijn niet supersterk, wel origineel. De karakters spraken tot de verbeelding, zowel door de manieren van communiceren als de wijze waarop ze "getekend" waren. Een aanrader! (Wij willen 'm zeker nog een keer zien, maar dan Engels gesproken.)
Anoniem
Super film, niet alleen mijn kleine neefje heeft genoten van het verhaal en het speelgoed ook ik vond het geweldig. Het allermooist vond ik de grafische weergave van de film.
Anoniem
Wat een leuke film! Spannend maar ook ontroerend. De kinderen vinden hem geweldig en de ouders vonden het ook helemaal niet erg om mee te kijken :-)!
Anoniem
Over het algemeen was het een leuke film. Het begin was een beetje minder. Maar daarna was de actie geweldig dankzij de nieuwe karakters. Vooral Ken was hilarisch! Ook een aanrader voor volwassenen.
Frida
Leuk om te zien dat de makers van Toy story er weer in zijn geslaagd om een schitterend verhaal neer te zetten. Deel 3 vind ik zelfs leuker dan deel 2. Er zit meer avontuur en spanning in.
Anoniem
Wat een heerlijke film. Zoals hier al gezegd is, is het met een vervolg altijd maar afwachten. Deze film heeft het dan toch weer geflikt. Hilarisch, de pluizige lieve knuffelbeer die uiteindelijk helemaal niet zo lief blijkt te zijn! Ik heb genoten..
Jeroen
Erg leuke film! Verrassend maar wel meer van hetzelfde.
Mark
Verrassend goed verhaal wat altijd maar weer afwachten is met een vervolg. Alleen maar weer lachen en brullen, behalve net even één stukje van de film wat even een momentje was om een traantje weg te pinken. Ben benieuwd of er nog een vervolg op geschreven kan of gaat worden. Leuke film weer.
Anoniem
Een Toy Story film zoals we deze kennen van deel 1 en 2! De terugkerende speelgoedfiguren komen met z'n allen in een groot avontuur terecht waarbij ze niet alleen met vervelende kinderen te maken krijgen, maar ook met genadeloze andere speelgoedfiguren... natuurlijk komt alles weer op zijn pootje terecht :) daarvoor had ik deze film ook uitgekozen!
Anoniem
Het is weer een mooie film van pixar, ze hebben tot nu toe nog geen enkele slechte film gemaakt, zeer knap en ik kan niet wachten tot de volgende animatiefilm, ben benieuwd waar ze dan weer mee komen.
loading