Inhale (2010) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Advocaat Paul Chaney en zijn vrouw Diane wachten in New Mexico wanhopig op een geschikte orgaandonor voor hun zieke dochter...
Inhale

Inhale

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2010 Duur: 1 u 29 min

Advocaat Paul Chaney en zijn vrouw Diane wachten in New Mexico wanhopig op een geschikte orgaandonor voor hun zieke dochter Chloe. Door een toeval horen ze een verhaal over ene dr. Novarro, die in de Mexicaanse grensstad Juarez illegale transplantaties uitvoert. Als Chloe's toestand dramatisch verslechtert, gaat de vertwijfelde Paul op zoek naar Novarro. Na een wanhopige zoektocht ziet Paul zich met de gruwelijke waarheid geconfronteerd worden: de organen voor de transplantaties komen niet van donoren maar van willekeurige slachtoffers. Hoe ver moet Paul gaan om het leven van zijn dochter te redden?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Inhale aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Arne
Topfilm. Je kunt je enorm inleven in de hoofdrolspeler, die worstelt met een groot dilemma. Wat zou jij kiezen?

Reviews

Cornelia
Mooie film, waarin een desperate vader op zoek gaat naar een paar longen voor zijn doodzieke dochter. De vader is een officier van justitie en werkzaam bij de rechtbank. Ethisch dilemma, herkenbaar voor iedereen: waar ligt de grens en wanneer speel je voor God. Aanbevolen!
Margo
Goed verhaal en goed geacteerd. Boeiend tot aan het eind! Zonder het dik erboven op te leggen en moralistisch over te komen, zet de film je wel even tot nadenken. Kortom, gewoon een aanrader.
Anoniem
Ik vond het een goeie film met een zeer aangrijpend verhaal. Vooral de wending aan het eind. Echt een aanrader!!
Riksta
Mooie film. Spannend, je blijft kijken. Af en toe heb je het idee dat je ver van de werkelijkheid bent, maar je haakt als kijker niet af. De gebeurtenissen aan het eind zijn onwaarschijnlijk, maar boeiend. Al met al wel een aanrader.
Anoniem
Het verrassende einde heeft mij nog een aantal keren aan het denken gezet. Aangrijpende film, maar zeker een aanrader!
Anoniem
Indrukwekkende spannende film. Een film waarbij je gaat denken of jij dit ook zou doen.
marinus
Goed verhaal en film bevat geen stukken die zwak zijn. Je wilt hem in 1 keer afkijken. Een aanrader!
Fred
Goeie spannende film met een aangrijpend einde.
Anoniem
Ik vond het een goede film, er zat een goed verhaal in en goede acteurs. Na afloop van deze film had ik het gevoel dat dit soort dingen zomaar in het echt ook weleens zouden kunnen gebeuren. Ondanks dat ik een fanatiek horror kijker ben en eigenlijk nergens meer van onder de indruk raak als het om films gaat vond ik dit toch zeker de moeite waard om naar te kijken.
loading