Happy Feet Nederlands gesproken (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS GESPROKEN. Keizerspingu´ns zijn geboren zangers. Allemaal, behalve de jonge Mumble, die...
Happy Feet (NL)

Happy Feet (NL)

Animatie Kids
Taal: Nederlands Jaar: 2006 Duur: 1 u 44 min

NEDERLANDS GESPROKEN. Keizerspingu´ns zijn geboren zangers. Allemaal, behalve de jonge Mumble, die een geboren danser is... een tapdanser wel te verstaan. Door zijn afwijkende talent wordt Mumble uiteindelijk uit de kolonie verstoten en gedwongen de grote, koude wereld in te trekken. Samen met de Amigos en de wijze geelkuifpingu´n Lovelace begint Mumble aan een spannende reis en bewijst hij dat je, zolang je in jezelf gelooft, de wereld kunt veranderen!

Tapdansen Hartverwarmend Vriendschap Levendige animatie Antarctica

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŰ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Monique
Een film met een lach en een traan, maar vooral geeft het een goed gevoel door de liedjes die er gezongen worden.
Het maakt je blij en het verhaal is gewoon GOED. Deze MOET je gezien hebben, net als Happy Feet 2.

Reviews

Anoniem
Mijn kinderen van 6 en 8 vonden de film geweldig. Er zitten ontzettend veel details in de film, die de film niet alleen heel erg leuk, maar ook leerzaam maken. De muziek in de film is van hoog niveau en ook het verhaal verveelt niet, ook al is de afloop (uiteraard) voorspelbaar. De animatie is zeer goed gemaakt. Het streamen van deze film geeft een paar keer een onduidelijk beeld bij scŔnes waarin crowds van pingu´ns zichtbaar zijn. Zelfs of juist een 400 hz tv heeft dan moeite om het beeld snel te synchroniseren. Verder niet storend. Een aanrader.
Marloes
Vandaag deze film gehuurd. Mijn kinderen vonden er niet zo heel veel aan. Het lijkt te veel op elkaar de hele tijd. Ze zijn trouwens 5 en 3 jaar oud.
De dansende pingu´ns vonden ze wel grappig... maar nog een keertje kijken, dat hoeft niet!
Gilles
Ik vind het wel mooi maar het is wel raar met die voet!! Maar het is voor kinderen tot 7 jaar... :s
Diederik
Leuke film voor de kids
Anoniem
Leuke film voor de woensdagmiddag. Kids hebben met veel plezier gekeken. Mooi gemaakt en leuke effecten. We geven deze film een 8. Leuk om nog een keer te huren.
Anoniem
Een hele schattige film! Leuk om samen met kinderen te kijken.
Arne
Grappige animatiefilm.
Emil
Een coole animatie film
Dewika
Een mooie animatie film met een boodschap, een lieve positieve boodschap.
loading