The Prestige (2006) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Zijn er geheimen waar je voor zou moorden? In deze mysterieuze thriller vol spanning spelen Hugh Jackman en Christian...
The Prestige

The Prestige

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2006 Duur: 2 u 5 min

Zijn er geheimen waar je voor zou moorden? In deze mysterieuze thriller vol spanning spelen Hugh Jackman en Christian Bale twee goochelaars wier intense rivaliteit hen uiteindelijk tot dodelijk bedrog drijft. Scarlett Johansson schittert naast hen als de goochelaarsassistente, die in hun onderlinge strijd zowel een machteloze pion als een actieve speler is. Met uitmuntende bijrollen (waaronder Michael Caine en David Bowie). Een ingenieus verhaal. Een verrassende ontknoping. Als je The Prestige eenmaal gezien hebt, wil je hem opnieuw zien. Een film om je aandacht bij te houden.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om The Prestige aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Luc
Deze film heb ik gehuurd na lezen van intro! Ik kende de acteurs niet. Het is een pracht van een film , heb er zelf twee keer naar gekeken. Zeer goed acteertallent en spannend verhaal!
Tot op het einde vol verrassing.Spanning ..een echte thriller.Zeker een aanrader.
loading