Mr. And Mrs. Lee: Ahn Soo-ji is een geheim agente in dienst van de Koreaanse regering. Haar sukkelige vriend Lee Jae-joon weet niets van Soo-ji's werk, maar heeft wel genoeg van haar leugens en geheimpjes. Hij verlaat haar en gaat de stad uit. Drie jaar later komt Jae-joon terug; hij is inmiddels geheim agent en zit Russiche terroristen op de hielen. Die zijn van plan dodelijke virussen te kopen en te gebruiken. Ook Soo-ji is de Russen op het spoor en ze komt Lee weer tegen. Maar slaagt het voormalige paar erin om samen te werken en de Russische terroristen een halt toe te roepen?
×
Mr. And Mrs. Lee
Ahn Soo-ji is een geheim agente in dienst van de Koreaanse regering. Haar sukkelige vriend Lee Jae-joon weet niets van Soo-ji's werk, maar heeft wel genoeg van haar leugens en geheimpjes. Hij verlaat haar en gaat de stad uit. Drie jaar later komt Jae-joon terug; hij is inmiddels geheim agent en zit Russiche terroristen op de hielen. Die zijn van plan dodelijke virussen te kopen en te gebruiken. Ook Soo-ji is de Russen op het spoor en ze komt Lee weer tegen. Maar slaagt het voormalige paar erin om samen te werken en de Russische terroristen een halt toe te roepen?
Details
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (2)Mr. And Mrs. Lee
Geschreven door: Anoniem
   31-12-2010
Niet de moeite waard als actie film, valt meer in het genre romantische komedie. Maar ook daar zal het niet hoog scoren
Geschreven door: sjoerd
   03-08-2010
Leuke film. Ik vond het wel iets moeilijker te volgen omdat het chinees gesproken is. Verder goede kwaliteit, redelijk verhaal.
Schrijf zelf een review