Mr. And Mrs. Lee (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Ahn Soo-ji is een geheim agente in dienst van de Koreaanse regering. Haar sukkelige vriend Lee Jae-joon weet...
Mr. And Mrs. Lee

Mr. And Mrs. Lee

Actie Komedie
Taal: Koreaans Jaar: 2009 Duur: 1 u 49 min

Ahn Soo-ji is een geheim agente in dienst van de Koreaanse regering. Haar sukkelige vriend Lee Jae-joon weet niets van Soo-ji's werk, maar heeft wel genoeg van haar leugens en geheimpjes. Hij verlaat haar en gaat de stad uit. Drie jaar later komt Jae-joon terug; hij is inmiddels geheim agent en zit Russiche terroristen op de hielen. Die zijn van plan dodelijke virussen te kopen en te gebruiken. Ook Soo-ji is de Russen op het spoor en ze komt Lee weer tegen. Maar slaagt het voormalige paar erin om samen te werken en de Russische terroristen een halt toe te roepen?

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om Mr. And Mrs. Lee aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Niet de moeite waard als actie film, valt meer in het genre romantische komedie. Maar ook daar zal het niet hoog scoren
sjoerd
Leuke film. Ik vond het wel iets moeilijker te volgen omdat het chinees gesproken is. Verder goede kwaliteit, redelijk verhaal.
loading