Born in China (2016) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Disneynature neemt je mee op een reis dwars door de wildernis van China. Volg het verhaal van drie bijzondere...
Born in China

Born in China

Documentaire Avontuur
Taal: Engels Jaar: 2016 Duur: 1 u 16 min

Disneynature neemt je mee op een reis dwars door de wildernis van China. Volg het verhaal van drie bijzondere dierenfamilies - een overbezorgde pandamoeder wier jong de wereld wil verkennen, een stompneusaapje dat rebeleert en een sneeuwluipaardmoeder die haar twee jongen grootbrengt in een van de meest onherbergzame gebieden ter wereld. Deze film bevat nooit eerder vertoonde beelden van de overweldigende Chinese natuur. Vlieg mee op de vleugels van de legendarische Chinese kraanvogels die deze bijzondere verhalen met elkaar verbinden - over ijzige hooggebergten tot in het hart van de bamboebossen.

Adembenemende beelden Familieavontuur Inspirerend Natuurdocumentaire Prachtige landschappen Moderne Tijd Natuurlijke habitat

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Neem dan contact met ons op via het contactformulier zodat we je verder kunnen helpen.
NL 5.1 16:9

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading