Batman & Harley Quinn: Wanneer tijdens een inbraak bij S.T.A.R. Labs een geheim dossier wordt gestolen door het ijzingwekkende duo Poison Ivy en Floronic Man, hebben zij het groene licht voor misdaad en chaos. Nu zowel de Dark Knight als Nightwing zich met de zaak bezighouden, wordt de hulp ingeroepen van de onvoorspelbare Harley Quinn! Harley is net vrijgekomen uit Arkham Asylum en probeert aan haar nieuwe leven te wennen, zonder superschurk te zijn, wanneer zij haar kloffie weer moet aantrekken en geheimen moet vrijgeven.
2017

Batman & Harley Quinn

Bekijk reviews (0)
71 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Animatie Wanneer tijdens een inbraak bij S.T.A.R. Labs een geheim dossier wordt gestolen door het ijzingwekkende duo Poison Ivy en Floronic Man, hebben zij het groene licht voor misdaad en chaos. Nu zowel de Dark Knight als Nightwing zich met de zaak... meer filminformatie
Regisseur: Sam Liu

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
Batman & Harley Quinn
Wanneer tijdens een inbraak bij S.T.A.R. Labs een geheim dossier wordt gestolen door het ijzingwekkende duo Poison Ivy en Floronic Man, hebben zij het groene licht voor misdaad en chaos. Nu zowel de Dark Knight als Nightwing zich met de zaak bezighouden, wordt de hulp ingeroepen van de onvoorspelbare Harley Quinn! Harley is net vrijgekomen uit Arkham Asylum en probeert aan haar nieuwe leven te wennen, zonder superschurk te zijn, wanneer zij haar kloffie weer moet aantrekken en geheimen moet vrijgeven.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)Batman & Harley Quinn

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading