The Jetsons & WWE: Robo-Wrestlemania: NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer George de Big Show van WWE ontdekt, die 100 jaar bevroren is geweest, kan het futuristische gevecht beginnen! Eenmaal ontdooid windt Big Show er geen doekjes om en verovert hij de riem op de huidige robotkampioen en neemt hij tegelijk de macht over Orbit City. Het is nu aan The Jetsons om terug in de tijd te gaan en de hulp van de slimste sterren van WWE in te roepen: Sheamus, Alicia Fox, Roman Reigns, Seth Rollins en de Uso-broers.
2017

The Jetsons & WWE: Robo-Wrestlemania

Bekijk reviews (0)
78 min Ondertiteling: Nederlands Taal: Engels | Geluid: Stereo Beeldformaat: 16:9
Animatie NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer George de Big Show van WWE ontdekt, die 100 jaar bevroren is geweest, kan het futuristische gevecht beginnen! Eenmaal ontdooid windt Big Show er geen doekjes om en verovert hij de riem op de huidige robotkampioen en... meer filminformatie
Regisseur: Anthony Bell

Ook op:
Beschikbaar t/m: 30 juni 2021
Kijk voor: €2,99 of 6 Moviepoints
Huurperiode: 2 dagen
Trailer Geef cadeau
×
The Jetsons & WWE: Robo-Wrestlemania
NEDERLANDS ONDERTITELD. Wanneer George de Big Show van WWE ontdekt, die 100 jaar bevroren is geweest, kan het futuristische gevecht beginnen! Eenmaal ontdooid windt Big Show er geen doekjes om en verovert hij de riem op de huidige robotkampioen en neemt hij tegelijk de macht over Orbit City. Het is nu aan The Jetsons om terug in de tijd te gaan en de hulp van de slimste sterren van WWE in te roepen: Sheamus, Alicia Fox, Roman Reigns, Seth Rollins en de Uso-broers.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (0)The Jetsons & WWE: Robo-Wrestlemania

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

Schrijf zelf een review
loading