Ghost in the Shell: In 2029 heeft de Japanse overheid een digitale topagent gemaakt, de Puppet Master. Hij heeft geen lichaam en kan zich enkel bewegen via het elektronische netwerk. Als hij besluit om zichzelf een menselijk lichaam te geven, komt sectie 9 in beweging. Dat is een geheime organisatie die voor de overheid dit soort klusjes op moet knappen. Aan cyberagente Motoko Kusanagi de taak om de Puppet Master op te jagen.
×
Ghost in the Shell
In 2029 heeft de Japanse overheid een digitale topagent gemaakt, de Puppet Master. Hij heeft geen lichaam en kan zich enkel bewegen via het elektronische netwerk. Als hij besluit om zichzelf een menselijk lichaam te geven, komt sectie 9 in beweging. Dat is een geheime organisatie die voor de overheid dit soort klusjes op moet knappen. Aan cyberagente Motoko Kusanagi de taak om de Puppet Master op te jagen.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (3)Ghost in the Shell
Geschreven door: Ronald
   24-09-2017
veel actie weinig verhaal. Ken het boek niet en dan is de film ook slecht te volgen. Wel heel mooi gemaakt met mooie realistische effecten.
Geschreven door: Geert
   04-09-2017
Een SF film puur sang maar niet vernieuwend genoeg. Major is een AI met menselijk brein en uniek in haar soort. Om zich te beschermen moet ze de hacker Kuze zien te vangen, hoe dichter ze komt hoe meer ze ook over haar verleden te weten komt. De enkele topacteurs kunnen het zwakke scenario niet upliften. Zeker niet vernieuwend in het genre en het verhaal is al meerdere malen verteld.
Geschreven door: Marco
   28-08-2017
nice movie, doesn't get close to the book
Schrijf zelf een review