Zoolander online kijken / downloaden: Maak plaats voor Derek Zoolander, VH1s drievoudig model van het jaar. Hij verliest zijn gezicht als hippie-hunk Hansel een flinke stok steekt voor zijn titelprolongatie van dit jaar. De gemene mode goeroe Mugatu ziet de mogelijkheid om Derek in een killing machine te veranderen. Het gaat om een weldoordacht complot en alleen met de hulp van uitgerekend Hansel en een aantal uitgekiende accessoires zoals Matilda kan Derek de wereld veiligstellen voor modellen over de hele wereld. - Zoolander
Nachtclub Trailers Thuisbios Online films kijken op meJane.comWatch Smart
KlantenserviceKlantenservice op TVApparaten AanmeldenAanmelden
Suggesties:

films

Geen films gevonden {{movie.naam}}

Acteurs

Geen acteurs gevonden {{actor.fullname}}
OmschrijvingDetailsReviews

Zoolander

Maak plaats voor Derek Zoolander, VH1s drievoudig model van het jaar. Hij verliest zijn gezicht als hippie-hunk Hansel een flinke stok steekt voor zijn titelprolongatie van dit jaar. De gemene mode goeroe Mugatu ziet de mogelijkheid om Derek in een killing machine te veranderen. Het gaat om een weldoordacht complot en alleen met de hulp van uitgerekend Hansel en een aantal uitgekiende accessoires zoals Matilda kan Derek de wereld veiligstellen voor modellen over de hele wereld.
Waardering:
Acteurs: Will Ferrell, Christine Taylor, Ben Stiller, Owen Wilson
Categorie: Komedie
Ondertiteling Nederlands

Bewaren: Favorieten Delen:
Sluiten

Tip iemand over deze film!

E-mail
|

meJane.com accelerator

Op een willekeurige website wordt een film, acteur of genre genoemd -> selecteer de tekst en gebruik de meJane.com accelerator* om direct te zien of het geselecteerde item op meJane.com te vinden is!

*Voor Internet Explorer 8 en hoger

meJane.com Chrome extension

Bekijk direct het nieuwste of populairste Video On Demand aanbod op meJane.com met deze extension voor Google Chrome!