Unbreakable (2000) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Bruce Willis en Samuel L. Jackson schitteren in deze spannende en huiveringwekkende thriller. Nadat David Dunn als...
Unbreakable

Unbreakable

Thriller
Taal: Engels Jaar: 2000 Duur: 1 u 42 min

Bruce Willis en Samuel L. Jackson schitteren in deze spannende en huiveringwekkende thriller. Nadat David Dunn als enige een verschrikkelijk treinongeval overleeft - zonder ook maar een schrammetje - ontmoet hij de mysterieuze stripboekhandelaar Elijah Price. Dit zonderlinge figuur laat Davids leven op zijn grondvesten trillen met een mogelijke verklaring en geheimzinnige toespelingen achter de betekenis van zijn (over)leven... UNBREAKABLE: een film die je nog lang na de bizarre ontknoping bij zal blijven!

Plotwending Mysterieus Somber Onkwetsbaarheid Kleurgebruik 2000 Philadelphia

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of België? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9
Nicole
Wat een geheimzinnige, mysterieuze maar prachtige film is dit. Deze film laat je van het begin tot het einde in spanning zitten, en je weet totaal niet welke kant deze film opgaat. In deze film laat Bruce Willis een hele andere kant van zichzelf zien, Bruce Willis en Samuel L Jackson zetten hier een waanzinnige rol neer. Over de inhoud kan ik eigenlijk niks meer vertellen als wat er bij de omschrijving staat, omdat je anders de clou van de film verraadt. Wel kan ik jullie melden dat het een schitterende, spannende film is die je tot het einde toe in onwetendheid laat zitten, het einde is dan ook zeer verrassend. ijzersterke film en verhaal, van mij een dikke 10!!

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Eloy
Een goede cast! Goede film. Dit verhaal heeft wel iets vaags maar het is met volle overtuiging neergezet. Hij is alleen redelijk voorspelbaar. Maar als je vooraf niet teveel nadenkt maar gewoon kijkt, heeft het ook een onverwachte wending. Haha dat klinkt heel stom :p Het is geen 'must see' maar ik kan hem je aanraden om lekker te kijken voor je gaat slapen...
loading