Pluk van de Petteflet: Op een mooie dag komt een klein rood kraanwagentje onder de poort van de Petteflet doorrijden met aan het stuur een jongetje van een jaar of acht. Het is Pluk en hij is op zoek naar een huisje om in te wonen. Als hij zijn tentje wil opzetten in de Torteltuin ontmoet hij Dollie de Duif die hem attendeert op het leegstaande torenkamertje boven op de Petteflet. De kamer staat toch leeg. In de Petteflet maakt Pluk allerlei nieuwe vrienden. Wanneer hij op een dag ontdekt dat de Torteltuin vernietigd dreigt te worden, zet Pluk alles op alles om dit te voorkomen.
×
Pluk van de Petteflet
Op een mooie dag komt een klein rood kraanwagentje onder de poort van de Petteflet doorrijden met aan het stuur een jongetje van een jaar of acht. Het is Pluk en hij is op zoek naar een huisje om in te wonen. Als hij zijn tentje wil opzetten in de Torteltuin ontmoet hij Dollie de Duif die hem attendeert op het leegstaande torenkamertje boven op de Petteflet. De kamer staat toch leeg. In de Petteflet maakt Pluk allerlei nieuwe vrienden. Wanneer hij op een dag ontdekt dat de Torteltuin vernietigd dreigt te worden, zet Pluk alles op alles om dit te voorkomen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: België
×
Reviews (6)Pluk van de Petteflet
Geschreven door: Rudi
   29-03-2013
We hebben de film gehuurd voor onze kinderen van 4 en 6 jaar. De kinderen vonden het een te gekke film. De volgende dag wederom bekeken. Echt een aanrader voor kinderen tussen 4 en 10 jaar. Je krijgt er zeker geen spijt van.
Geschreven door: Sylvie
   21-02-2012
Wat een zalig leuke film. Mijn kids hebben de hele tijd geboeid gekeken en ook ik heb ervan genoten! Na ontelbare keren te hebben voorgelezen uit het boek was het heel fijn om de personages in "levende lijve" te zien. Dit is een klassieker waarvan ik bijna zeker ben dat we die nog hééél veel gaan herbekijken!
Geschreven door: Jacqueline
   17-09-2011
Echte leuke familiefilm! Een echte aanrader met een zeer herkenbaar verhaal wat erg mooi gebaseerd is op het boek. Super dus!
Geschreven door: Mark
   12-09-2011
Een leuke kinderfilm met een mooi verhaal. Ook voor ouders leuk om te zien.
Geschreven door: Ingrid
   28-06-2011
Een hele leuke kinderfilm met liedjes die lekker in het gevoel liggen en blijven hangen. Kinderen pakken deze film keer op keer terug. Zien steeds weer nieuwe dingen en verveelt geen moment.
Geschreven door: Kim-Ngoc
   06-06-2011
Ik vind het superleuke kinderfilm. Toen ik klein was keek ik er ook heel vaak naar. Het is een leuke originele film. Kinderen kijken er in deze tijd nog steeds graag naar. De personen die hierin spelen acteren ook heel goed. Ik vind een goede aanrader om aan kinderen te laten zien.
Schrijf zelf een review
loading