Ja Zuster Nee Zuster (2002) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert...
Ja Zuster Nee Zuster

Ja Zuster Nee Zuster

Familie Komedie
Taal: Nederlands Jaar: 2002 Duur: 1 u 37 min

In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert zich mateloos aan het lawaai van zijn buren. Zo erg, dat hij Zuster Klivia regelmatig, maar tevergeefs, voor de rechter sleept. Als inbreker Gerrit ook zijn intrek neemt in het rusthuis, denkt Boordevol na een inbraak in zijn huis, dat hij nu echt een zaak heeft. Het ziet er niet goed uit voor Rusthuis Klivia. Totdat de ingenieur met een van zijn geniale uitvindingen de redder in nood blijkt te zijn. Maar voor hoelang?

Zang en dans Muzikaal Humor Familiekomedie Kleurrijk Jaren '60 Pittoresk tehuis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
Stereo 16:9
Monique
Een fantastische film, maar op de ouderwetse manier was hij leuker, de sfeer straalde meer vroeger uit. Met deze moderne look is het anders, ook leuk, maar anders. Sommige rollen zijn beter en sommige rollen zijn slechter. Misschien ligt het ook aan degenen die de rol spelen? Maar het blijft een goede film. Het zijn de gewone gebeurtenissen die uit het leven zelf gegrepen zijn, alleen in de jaren van toen. Ik heb veel gelachen om de eenvoudige maar grappige gebeurtenissen. Voor iedereen een aanrader.

Deze film komt ook voor in:

Reviews

Anoniem
Leuke ouderwets-achtige film. Leuk om met volwassenen te kijken.
loading