Ja Zuster Nee Zuster: In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert zich mateloos aan het lawaai van zijn buren. Zo erg, dat hij Zuster Klivia regelmatig, maar tevergeefs, voor de rechter sleept. Als inbreker Gerrit ook zijn intrek neemt in het rusthuis, denkt Boordevol na een inbraak in zijn huis, dat hij nu echt een zaak heeft. Het ziet er niet goed uit voor Rusthuis Klivia. Totdat de ingenieur met een van zijn geniale uitvindingen de redder in nood blijkt te zijn. Maar voor hoelang?
×
Ja Zuster Nee Zuster
In het Rusthuis van Zuster Klivia is het allesbehalve rustig. Integendeel zelfs. Buurman Boordevol ergert zich mateloos aan het lawaai van zijn buren. Zo erg, dat hij Zuster Klivia regelmatig, maar tevergeefs, voor de rechter sleept. Als inbreker Gerrit ook zijn intrek neemt in het rusthuis, denkt Boordevol na een inbraak in zijn huis, dat hij nu echt een zaak heeft. Het ziet er niet goed uit voor Rusthuis Klivia. Totdat de ingenieur met een van zijn geniale uitvindingen de redder in nood blijkt te zijn. Maar voor hoelang?
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (2)Ja Zuster Nee Zuster
Geschreven door: Monique
   26-07-2012
Een fantastische film, maar op de ouderwetse manier was hij leuker, de sfeer straalde meer vroeger uit. Met deze moderne look is het anders, ook leuk, maar anders. Sommige rollen zijn beter en sommige rollen zijn slechter. Misschien ligt het ook aan degenen die de rol spelen? Maar het blijft een goede film. Het zijn de gewone gebeurtenissen die uit het leven zelf gegrepen zijn, alleen in de jaren van toen. Ik heb veel gelachen om de eenvoudige maar grappige gebeurtenissen. Voor iedereen een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   23-01-2012
Leuke ouderwets-achtige film. Leuk om met volwassenen te kijken.
Schrijf zelf een review
loading