Labor Pains: De jonge Thea (Lohan) dreigt haar baan te verliezen. In een uiterste poging om haar ontslag te voorkomen, roept Thea dat ze zwanger is. Uiteraard zorgt dit voor de nodige problemen met hilarische situaties als gevolg!
×
Labor Pains
De jonge Thea (Lohan) dreigt haar baan te verliezen. In een uiterste poging om haar ontslag te voorkomen, roept Thea dat ze zwanger is. Uiteraard zorgt dit voor de nodige problemen met hilarische situaties als gevolg!
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (3)Labor Pains
Geschreven door: Nienke
   25-07-2014
Weer eens wat anders met Lindsay Lohan.. vond hem erg grappig maar ook wel wat voorspelbaar.
Geschreven door: Annick
   09-05-2013
Vermoeiende film met Lindsay Lohan. Op zich is het verhaal wel grappig bedacht, maar de uitvoering is een beetje zielig. Het duurt lang voordat er iets gebeurt, er gebeurt steeds een beetje hetzelfde. Ik kon het niet opbrengen om de film af te kijken. Alleen kijken als je echt niets beters te doen hebt.
Geschreven door: Casper
   30-12-2010
Tegenvallend. Het is zonde dat hij alleen te koop is, want ik zou achteraf er geen 16 moviepoints aan gespendeerd hebben. Ik hoef hem zeker niet nog eens te zien. Het idee van deze film is leuk, alleen zitten er vrij veel 'hobbels' in het verhaallijn en de dialogen. Sommige dingen in het verhaal kloppen niet of zijn ongeloofwaardig. Als er iets meer tijd aan de dialogen was gewerkt, dan had het zeker leuk geweest. Als je er niet teveel van verwacht en je wilt een luchtig filmpje, dan is tie wel te doen.
Schrijf zelf een review
loading