G.I. Joe - The Rise of Cobra (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. JOE-team met...
G.I. Joe - The Rise of Cobra

G.I. Joe - The Rise of Cobra

Actie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 53 min

Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. JOE-team met futuristische spionage- en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte wapenhandelaar Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.

Het is helaas niet meer mogelijk om deze film te kijken. De leverancier van deze film heeft het recht om G.I. Joe - The Rise of Cobra aan te bieden ingetrokken. Het kan zijn dat de film op een later moment wel weer kan worden aangeboden.
NL Stereo 16:9
Anoniem
Jaaa ik ben fan van G.I. Joe. Ik vind het een goede film met veel actie, veel spanning, een goed verhaal, en goede acteurs. Wie van X-men en Wolverine houdt, houdt hier ook van deze film. Het vervolg is nog beter. Die is echt super. Die zou je zeker moeten kijken! De trucage is super goed. Ik ben helemaal fan van deze films en kan niet wachten tot deel 3 er is. Kijken dus!

Reviews

Anoniem
Ik wilde deze film eerst bekijken, voordat ik het vervolg hiervan zou zien. Ik heb geen reviews gelezen, maar daardoor gewoon mijn eigen mening hierover. Ik vind het een goede film met een prima cast. Hij zit vol spanning en ook af en toe wat humor. Al met al een prima film die ik de moeite waard vond. En mede hierdoor ga ik het vervolg bekijken.
Nicole
Gezien de geschreven reviews over deze film was ik erg aan het twijfelen, maar ben achteraf heel blij dat ik toch besloten heb om deze film te kijken. Het is een goede, spannende actie, science fiction-film met een topcast met veel bekende acteurs die allemaal een goede rol neerzetten, waarvan Channing Tatum er zeker een is. Af en toe zit er zelfs wat humor in verwerkt, en ik vond de film helemaal niet voorspelbaar. Vooral de special,
visual en camera effects zijn mooi en echt in beeld gebracht, vooral de (vecht)-scènes onder de poolkap in het water met de ruige voer/vaartuigen waren ruig gemaakt en om te zien. Al met al wat mij betreft een topfilm waar alles in verwerkt zit. Ga ook zeker het vervolg kijken, en voor diegene die van fantasie, actie, s.f. etc. houdt is deze film zeker een aanrader!
Richard
Hilarisch slechte film!
Wendel
Een verrassing, had eigenlijk niet veel verwacht van deze film. Als je Iron Man en Transformers leuk vond, dan mag je deze ook niet missen.
Anoniem
Van begin tot einde actie, eind is te voorspellen. Al met al een film vol actie die niet verveelt.
Anoniem
Inderdaad een goede snelle actiefilm. Een aanrader.
Joseph
Snelle futuristische actiefilm, waarin je de hoofdpersonen dmv flashbacks iets beter leert kennen. Ze hadden dit beter in een intro kunnen doen. Nu werkt het soms een beetje storend, maar verder een vermakelijk film met veel gave specials effects.
Anoniem
Goeie actiefilm met mooie special affects, vechtscenes en een prima staaltje acteerwerk van o.a. Channing Tatum. Het kijken zeker waard!
loading