G-Force (2009) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. Hou je vast voor de spannende actie en hilarische humor in Disney's avontuurlijke...
G-Force

G-Force

Kids Familie
Taal: Engels Jaar: 2009 Duur: 1 u 25 min

NEDERLANDS ONDERTITELD. Hou je vast voor de spannende actie en hilarische humor in Disney's avontuurlijke familiekomedie G-Force. Juist wanneer de G-Force (een eliteteam van zeer getrainde cavia's) op het puntje staat om de wereld te redden, heft de FBI de geheime eenheid op. Maar deze nieuwe generatie actiehelden - Darwin (de loyale teamleider), Blaster (de bijdehante wapenexpert), Juarez (de beeldschone vechtsportdiva) en de meehobbelende Hurley - zijn niet te stoppen. Gewapend met de nieuwste en meest geavanceerde spionageapparatuur, en met de FBI op hun hielen, gaan ze het conflict aan in een race tegen de klok om de wereld te redden. G-Force zit boordevol actie, roekeloze stunts, geavanceerde special effects en waanzinnige komedie; een geweldige film voor het hele gezin.

Cavia Helden Actievol Humoristisch Familiekomedie Geanimeerde Cavia's Moderne tijd Geheime Basis

Het is helaas niet mogelijk om deze film te kijken omdat je je buiten de regio bevindt waar wij deze film mogen aanbieden.
Ben je woonachtig in Nederland of BelgiŽ? Log dan in met je meJane account om de film wel te kunnen bekijken.
NL 5.1 16:9

Reviews

Er zijn bij deze film nog geen reviews geschreven.

loading