De Aristokatten: NEDERLANDS GESPROKEN. In hartje Parijs laat een aardige en excentrieke miljonair al haar bezittingen na aan Duchess, haar aristocratische kat en haar drie kittens. Een groot avontuur volgt als de hebberige en mopperende butler erin slaagt de ultieme streek te leveren door de katten te katnappen. Het is nu aan de wilde straatkat Thomas O'Malley en zijn jazzband van swingende katten om deze slag te winnen.
×
De Aristokatten
NEDERLANDS GESPROKEN. In hartje Parijs laat een aardige en excentrieke miljonair al haar bezittingen na aan Duchess, haar aristocratische kat en haar drie kittens. Een groot avontuur volgt als de hebberige en mopperende butler erin slaagt de ultieme streek te leveren door de katten te katnappen. Het is nu aan de wilde straatkat Thomas O'Malley en zijn jazzband van swingende katten om deze slag te winnen.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)De Aristokatten
Geschreven door: Anoniem
   03-03-2014
Een hele leuke kinderfilm en klassieker die je meeneemt in een kattenwereld, waarin het verschil tussen rijk en arm niets uitmaakt als het om vriendschap, loyaliteit en vertrouwen gaat. De film is goed geschikt voor kinderen vanaf 4 goed te volgen
Geschreven door: Anoniem
   16-02-2014
Superleuke film. Als kind vond ik deze zo leuk! Echt heel schattig.
Geschreven door: Anoniem
   16-02-2014
Zeer goede film! Blij deze nog eens terug te zien.
Geschreven door: robert
   13-07-2011
Dit is echt een leuke film. De kinderen en ik hebben met plezier er naar gekeken.
Schrijf zelf een review
loading