Flubber (1997) kijken? Stream nu films op mejane.com met gratis specials. NEDERLANDS ONDERTITELD. De maffe professor Philip Brainard heeft een revolutionaire nieuwe stof uitgevonden. Het is groen....
Flubber

Flubber

Komedie 6.38
Taal:Engels Ondertiteling:Nederlands Geluid:5.1 Jaar:1997 Beeldformaat:16:9 Speelduur:1 uur en 30 minuten

NEDERLANDS ONDERTITELD. De maffe professor Philip Brainard heeft een revolutionaire nieuwe stof uitgevonden. Het is groen. Het kan vliegen. En het ziet eruit als rubber. Het is Flubber! Neem een vracht visuele effecten waarin met de wetten van de zwaartekracht wordt gespot, heel veel humor en topsnelheid, een vleugje Disney-magie en je hebt Flubber... Een fenomenaal familie-festijn!

Huurprijs: €2,99 of 6 Moviepoints     Huurperiode: 2 dagen

Reviews (6)

6.38/10.0
7
Gerard
14-02-2016
Wat doe je als je niet weet dat dit een kinderfilm is en je hem al aan het kijken bent? Juist, afkijken. Je kijkt niet meer op van de animaties maar ze zijn behoorlijk goed. Vreemd ook om te beseffen dat deze topacteur en komediant niet meer leeft na zijn zelfgekozen dood.
Alleen daarom toch de film toch afgekeken. Mooi voor kinderen maar voor volwassenen toch iets te simpele en voorspelbare verhaallijn.
8
Anoniem
13-03-2014
Geweldige film, al heel oud, maar blijft zeker leuk om te zien.
Echt een aanrader als je een goede Komedie wilt zien. Ook is deze film zeer geschikt voor kinderen.
8
Anoniem
03-03-2014
Een leuke humoristische film, vooral voor kinderen. De film is spannend met vele special effects. Kinderen met ADHD zullen zich ongetwijfeld herkennen in het gestuiter van Flubber. De vele hilarische uitvindingen van de professor maakt dat de film de lachers op zijn hand krijgt. Veel kijkplezier!
6
Anoniem
01-03-2014
Wat vond je van de film? Grappig
10
Kim
28-08-2012
Heel grappige film en een heel mooi verhaal.
7
Kevin
27-07-2012
Leuke kinderfilm! Het gaat wel na een tijdje vervelen omdat het een beetje langdradig wordt, maar de spanning wordt wel weer teruggeroepen. Het is een leuk verhaal voor kinderen en soms lachwekkend. Het ziet er soms wel een beetje nep uit, maar daar letten de kinderen niet op. Over het algemeen een leuke film.
loading