Gamer: In een futuristische toekomst worden gevangenen opgepakt en veroordeeld om in een uiterst gevaarlijk virtual reality spel met elkaar te vechten tot het eind. En van de sterspelers, Kable, afkomstig van n van de competities genaamd 'Slayers' probeert zijn onafhankelijkheid te winnen door helemaal van onderaan te beginnen om zo tot het eind te overleven en het uiteindelijk op te nemen tegen de genie van het spel, Zaal.
×
Gamer
In een futuristische toekomst worden gevangenen opgepakt en veroordeeld om in een uiterst gevaarlijk virtual reality spel met elkaar te vechten tot het eind. En van de sterspelers, Kable, afkomstig van n van de competities genaamd 'Slayers' probeert zijn onafhankelijkheid te winnen door helemaal van onderaan te beginnen om zo tot het eind te overleven en het uiteindelijk op te nemen tegen de genie van het spel, Zaal.
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (4)Gamer
Geschreven door: Monique
   12-05-2013
Goede film, Gerard Butler heeft een fantastische rol neer gezet. De film gaf veel verwarring, maar ik denk dat deze film het beste door een gamer gevolgd kan worden dan door een filmkijker. Maar de film was erg spannend, vooral aan het einde toen de realiteit weer een beetje in de film terug kwam. De film is het absoluut waard om gezien te worden. Veel actie en stunts en dat willen mensen vaak in een actiefilm zien, dus is dit een aanrader.
Geschreven door: Anoniem
   12-05-2013
Bijzondere film met een bijzonder verhaal. Actie van begin tot het eind. Ook een aparte manier van filmen waar ik in het begin even aan moest wennen, maar wel passend bij het verhaal. Een SF/actie film die mij wel aanzette tot denken. Al met al een vette 7!
Geschreven door: Louis
   22-09-2012
Getracht de film te volgen, maar wat een uitdaging. Zacht gezegd: matig verhaal en gespeeld. Maar dat is blijkbaar het niveau van een videogame. Zonde van de tijd dus
Geschreven door: Nicole
   28-07-2012
Erg goede actie/sf.-film. Kable (Gerard Butler) zet in deze film een waanzinnig goede rol neer. De film Gamer is spannend van begin tot het einde. Perfecte visual en special effects en ook de cast is erg goed, vooral Gerard Butler tilt de film naar een hoger niveau. Kable moet als gevangenisstraf een fictief spel, 'Slayers', zien te overleven van 30 levels, als hij deze haalt is hij vrij. Kable moet vechten voor zijn leven en proberen te ontsnappen uit het spel, wat nog niet zo makkelijk is! Ik vond het een geweldige film met een goed verhaal, echt een super 1 Euro Topper! Zou hem ook zeker aanraden, dus kijk en oordeel zelf!
Schrijf zelf een review
loading