Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek: NEDERLANDS GESPROKEN. Hoe het allemaal begon...Onze heldin Lilly is een normaal meisje van tien jaar oud. Totdat er op een dag een magisch boek, samen met het kleine onhandig draakje Hector, in haar kamer opduikt. Surulunda, een geheime heks uit de magische wereld, heeft Lilly uitgekozen om haar opvolger te worden en Hector zal alles aan Lilly gaan uitleggen. Lilly moet echter eerst binnen negenennegentig uur bewijzen dat ze deze taak aankan en waard is. Het magische boek belooft spannende avonturen, maar deze gaan wel gepaard met gevaar: de slechterik Hieronymus, die van plan is de wereld over te nemen. Lilly zal deze magiŽr onder ogen moeten komen en bewijzen dat ze alles in huis heeft om de nieuwe geheime heks te worden. En of dat allemaal nog niet genoeg is, moet ze ook nog op haar kleine broertje Leon passen, die zich keer op keer weer in de nesten weet te werken...
×
Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek
NEDERLANDS GESPROKEN. Hoe het allemaal begon...Onze heldin Lilly is een normaal meisje van tien jaar oud. Totdat er op een dag een magisch boek, samen met het kleine onhandig draakje Hector, in haar kamer opduikt. Surulunda, een geheime heks uit de magische wereld, heeft Lilly uitgekozen om haar opvolger te worden en Hector zal alles aan Lilly gaan uitleggen. Lilly moet echter eerst binnen negenennegentig uur bewijzen dat ze deze taak aankan en waard is. Het magische boek belooft spannende avonturen, maar deze gaan wel gepaard met gevaar: de slechterik Hieronymus, die van plan is de wereld over te nemen. Lilly zal deze magiŽr onder ogen moeten komen en bewijzen dat ze alles in huis heeft om de nieuwe geheime heks te worden. En of dat allemaal nog niet genoeg is, moet ze ook nog op haar kleine broertje Leon passen, die zich keer op keer weer in de nesten weet te werken...
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (11)Heksje Lilly: De Draak en het Magische Boek
Geschreven door: Patricia
   01-02-2014
Hele leuk kinderfilm, krijgt van mij een 7. Zeker het kijken waard ook voor de ouders idd. En dat voor 1 euro zeker niet voorbij laten gaan als je kinderen hebt, een hoop leuke grappige stukjes in de film. Verder ben ik het met de meeste reviews die mij voor gingen wel eens dus kijk en oordeel zelf ;)
Geschreven door: Anoniem
   27-01-2014
Het normale meisje Lilly ontpopt zich als een echt heksje doordat op een dag een magisch boek, samen met het kleine onhandige draakje Hector, in haar kamer opduikt. Ze moet het boek beschermen tegen de slechterik Hieronymus, die van plan is de wereld over te nemen. Er zitten leuke scŤnes tussen die laten zien hoe magisch toveren is.... Mijn dochter lag geregeld lachend op de bank ;-) Dus voor de kinderen zeker een aanrader.
Geschreven door: Minke
   30-10-2012
Een originele, grappige, vlotte, mooie kinderfilm. Spannend, maar niet te spannend. Ook als moeder was het leuk om mee te kijken! Een aanrader!
Geschreven door: Anoniem
   17-03-2012
Een heerlijke familiefilm, spannend maar ook weer niet tť spannend! Lilly beleeft een spannend avontuur als ze door het grappige draakje Hector het toverboek in handen krijgt. Spannend wordt het als de boze tovenaar Heronimus ook achter het boek aan zit. Prima voor kinderen van 8 jaar en ouder, maar ook leuk voor de ouders.
Geschreven door: Nicole
   16-02-2012
Een geweldige leuke kinderfilm, erg leuk en gezellig om op een zondagmiddag met het hele gezin te kijken, deze film is voor jong en oud. Het fictief draakje Hector die komisch en onhandig is maakt deze film helemaal compleet. Heksje Lilly is verfilmd naar een kinderboekenreeks van de bekende uitgever Kluitman, die al menig (kinderboeken) uitgegeven heeft. Lilly, een meisje van 10, wordt door het toverboek uitgekozen om een goede heks op te volgen, zij moet zich samen met het draakje Hector de komende 99 uur bewijzen en komt daardoor in een doldwaas en komisch avontuur terecht. Kinderen zullen deze film helemaal te gek vinden. Kan hem ook echt aanraden, superleuk!!!!
Geschreven door: Pieter
   27-12-2011
Hele leuke/grappige kinderfilm, voor jong en oud.
Geschreven door: Dewika
   18-07-2011
Een leuke kinderfilm, maar ook voor de ouderen is het een leuke film. Het is zowel schattig als spannend.
Geschreven door: Kim-Ngoc
   06-06-2011
Ik vind het een hele leuke kinderfilm. In het verhaal zitten veel leuke avonturen. En het is zeker een aanrader voor kinderen. De animaties zijn ook heel mooi gemaakt. De film zelf vind ik heel erg origineel.
Geschreven door: Jos
   18-02-2011
Heksje Lilly is een film die gaat over een meisje dat uitgekozen wordt door een goede heks met een klein draakje om haar taken over te nemen. Daarbij hoort een toverboek en als je dat boek in je bezit hebt kun je de hele wereld bezitten. dit boek bemachtigt ze op een leuke wijze.
Geschreven door: Cobie
   20-12-2010
Een grapppige film over een meisje dat moet bewijzen dat zij een superheks kan worden. Zij laat goede eigenschappen zien, maar is ook heel herkenbaar in hoe zij eerst de toverspreuken gebruikt waarvan ze zelf beter wordt. Ze wordt geholpen door een draakje en de volwassenen (haar moeder) hebben niets in de gaten.
Geschreven door: Anoniem
   15-11-2010
Een erg leuke film. De film gaat over een meisje dat niets vermoedend een toverboek in handen krijgt. Ze zegt toverspreuken op en er gebeurd van alles ze krijgt het pas in de gaten als ze apen rond ziet lopen. Samen met een draakje en haar vrienden zal ze de slechte tovenaar verslaan... De kinderen hebben er erg van genoten.
Schrijf zelf een review
loading