Mission: Impossible 2: Geheim agent Ethan Hunt krijgt de opdracht om een dodelijk, genetisch gemanipuleerd virus op te sporen en te vernietigen, voordat zijn corrupte ex-collega Sean Ambrose het in handen krijgt. Ambrose wil een pandemie veroorzaken, omdat hij als enige over het geneesmiddel beschikt en hier grof geld voor wil vragen. Hunt vraagt Ambrose' ex-vriendin Nyah om hulp. Ethan en Nyah gaan tot het uiterste om een ramp te voorkomen.
×
Mission: Impossible 2
Geheim agent Ethan Hunt krijgt de opdracht om een dodelijk, genetisch gemanipuleerd virus op te sporen en te vernietigen, voordat zijn corrupte ex-collega Sean Ambrose het in handen krijgt. Ambrose wil een pandemie veroorzaken, omdat hij als enige over het geneesmiddel beschikt en hier grof geld voor wil vragen. Hunt vraagt Ambrose' ex-vriendin Nyah om hulp. Ethan en Nyah gaan tot het uiterste om een ramp te voorkomen.
Details
Beeldformaat: 16:9
Beschikbaar in: Nederland, BelgiŽ
×
Reviews (3)Mission: Impossible 2
Geschreven door: Anoniem
   27-03-2014
Deel 1 was een introductie van de franchise. Niets meer en niets minder, vond die film eigenlijk wat saai. In dit deel hoeft er niks meer geÔntroduceerd te worden en gaan we gelijk van start. Een heerlijke actiefilm vol indrukwekkende achtervolgingen en goed camerawerk. Dougray Scott vind ik alleen een wat mindere bad-guy. Zie hem ook liever als held. Tom Cruise speelt zoals gewoonlijk degelijk. De duur is misschien wat lang en vooral het einde uitgerekt, maar al met al is het een no-nonsense actiefilm.
Geschreven door: MichŤle
   18-05-2012
De tweede in de reeks. Vandaag de dag qua hi-tech ideeŽn heel wat meer up to date dan de eerste. Fans van Tom Cruise komen weer volledig aan hun trekken. Bij momenten prachtige beelden, mooie muziek.
Geschreven door: Nicole
   17-05-2012
Ook dit deel Mission Impossible 2 was weer een super goede actiefilm, ik vond hem nog beter dan het eerste deel. Tom Cruise (Ethan Hunt) en Thandie Newton (Nyal Hall) zijn een perfect en goed koppel samen, ook acteur Dougray Scott als Sean Ambrose zet een goede personage neer. Ook de close-up beelden en de actiescŤnes zijn super, net zoals de special effects. Deze keer moet Ethan Hunt zijn leven op het spel zetten om te zorgen dat Sean Ambrose die een gevaarlijk virus in handen heeft gekregen, het virus niet gaat produceren en er miljoenen levens mee gaat besmetten. Het is weer een groots avontuur van drama en actie, en Tom Cruise is weer geweldig net zo als altijd. Topfilm die spannend is van begin tot het einde! (Ik ga gelijk Mission Impossible 3 kijken)!
Schrijf zelf een review