Millennium 1 - Mannen Die Vrouwen Haten: Millennium 1: Mannen die Vrouwen Haten is de verfilming van het eerste boek van de fenomenale Millennium trilogie van Stieg Larsson. Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige HarriŽt Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikael met hulp van de jonge, gecompliceerde hacker Lisbeth Salander op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister familiegeheim voert...
×
Millennium 1 - Mannen Die Vrouwen Haten
Millennium 1: Mannen die Vrouwen Haten is de verfilming van het eerste boek van de fenomenale Millennium trilogie van Stieg Larsson. Onderzoeksjournalist Mikael Blomkvist wordt benaderd door oud-zakenman Henrik Vanger. Veertig jaar geleden is de zestienjarige HarriŽt Vanger op mysterieuze wijze verdwenen en vermoedelijk vermoord. De zaak is echter nooit opgelost. Aanvankelijk lijkt het onderzoek nergens op uit te lopen. Totdat Mikael met hulp van de jonge, gecompliceerde hacker Lisbeth Salander op een spoor stuit dat rechtstreeks naar een zeer duister familiegeheim voert...
Details
Geluid: Stereo
Beeldformaat: 16:9
×
Reviews (5)Millennium 1 - Mannen Die Vrouwen Haten
Geschreven door: Anoniem
   14-01-2014
Ik ben erg enthousiast over deze film. In 1 zin: "wow, in Zweden maken ze hele spannende films". De hoofdrolspelers acteren allemaal erg goed maar ik ben vooral fan geworden van Noomi Rapace. De verhaallijn boeide me van begin tot eind. Het is wel een film waarbij je goed moet blijven opletten, anders mis je de belangrijke aanwijzingen. Pas na deel 1 wil je ook meteen deel 2 en 3 zien.
Geschreven door: Janine
   05-03-2013
Verfilming van het eerste deel van de Millennium-reeks van Stieg Larsson . Een spannende film met meerdere verhaallijnen die duidelijk te onderscheiden zijn. De film is net zo goed of zelfs beter dan het boek en het houdt je geboeid tot het einde. Deel 2 nu ook gezien en deze is ook echt goed. Logisch dat we deel 3 nu ook willen zien. Echte een aanrader!
Geschreven door: gerline
   15-02-2013
Een lange film. Er lopen meerdere verhaallijnen door elkaar heen. Dat maakt het gecompliceerd, maar ook juist spannend. Er waren scŤnes die je soms beter kunt doorspoelen. Goed in elkaar gezet en duidelijk hoe de zoektocht verloopt in het verhaal. Het mooie vond ik de ontmoeting met Lisbet en haar moeder. Een heel verhaal en toch.. Ik geef de film een 7.
Geschreven door: Anoniem
   30-07-2012
Wauw, wat een steen-en steengoede film. Geweldig in elkaar gezet en van de eerste tot en met de laatste minuut ben je geboeid. Er wordt buitengewoon goed geacteerd. Je moet met je gedachten niet afdwalen anders kan het zijn dat je het verhaal niet helemaal meer volgt. Geen seconde spijt dat ik deze film heb gehuurd. Spannend, boeiend, geen seconde verveeld! De film krijgt van mij een (dikke) 10!
Geschreven door: Anoniem
   13-05-2012
SPANNEND!!!!
Schrijf zelf een review
loading